torsdag 14. mai 2020

Veggskap kjøkken

Veggskap og overskap. På IKEA kan du finne drømmekjøkkenet ditt med vårt fleksible METOD system. Her finner du ulike kombinasjoner av veggskap og overskap i forskjellige størrelser og stiler. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!


Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Overskap er derfor velegnet for mindre kjøkken , hvor det ikke er plass til mange underskap. Men overskap er ikke bare praktisk og funksjonelt for mindre kjøkken. Overskap utnytter, akkurat som høyskap, ellers ubrukt plass og gjør det om til verdifull oppbevaringsplass – og du kan aldri ha for mye oppbevaringsplass på kjøkkenet.


Man kan velge å sette det bort, eller man kan gå løs på oppgaven selv. Det siste kan være både gøy og spare deg for en del utgifter. Her har du en beskrivelse av hvordan du skal gå frem når du skal montere kjøkken.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Vi tør påstå at benkeskapene våre til kjøkken , som finnes i flere bredder, dybder og farger, passer i så å si alle kjøkken. De fås med flere forskjellige innredninger, som flyttbare hylleplater, skuffer og andre smarte oppbevaringsløsninger. Du finner de forskjellige størrelsene som benkeskapene kommer i inne på produktene.


For produktinformasjon eller for å avtale time for tegning av ditt kjøkken , ta kontakt med en av våre forhandlere. Alle forhandlerne er kvalifiserte rådgivere som hjelper deg med gode råd og en gjennomtenkt planløsning. Overskap til ditt neste prosjekt – finn et stort utvalg av overskap i forskjellige mål til det neste prosjektet ditt. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Oppbevaring til lave priser. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. Når du planlegger bør du vurdere hvor mye veggplass du har og hvor mange veggskap du vil ha.


Veggskap kjøkken

Du har også muligheten til å velge antall hyller for de enkelte skapene etter behov. Det er en egen glede ved å selv planlegge og montere et kjøkken. Monteringsanvisning følger med alle skapene, og gjør jobben enkel for deg. Vårt eget har bunn skrog overskap på 1cm. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Noe av det beste med et veggskap et nettopp det at det henger på veggen. Du trenger ikke bruke opp mer gulvplass enn du allerede bruker på de andre møblene dine.


Veggskap kjøkken

I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg