onsdag 13. mai 2020

Vegg klokke

Stort utvalg av veggklokke hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Veggklokker i flott moderne design. Flere materialer som stål, glass og tre. Ramme i plast i antikkutførelse.


Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker.

Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker.


Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Sammenlign priser på Vegg -klokker. Finn tilbud på 3produkter fra Rosendahl, Georg Jensen, House Doctor og mye mer. Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg.


Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Tusenvis av fornøyde kunder.


Klokka — Verdensuret. Gratis frakt og levering innen dager!

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på. Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet.


Vi har både klokker og annet spennende interiør til ditt hjem. Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker.


Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Klikk på en by eller bruk søkefeltet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg