tirsdag 3. november 2020

Ugle matboks

Kjøp matboks hos Outnorth. Matbokser med Disney, Bakugan, Toy Story mm. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. God romslighet i matboksen gjør at det er plass til alle pannekaker, rundstykker, frukter og alle andre godsaker som er fint å ha med seg på utflukten. En fin matboks kan friske opp lunsjen til både store og små.


Finn din favoritt og gled deg til lunsj! Kvaliteten er tipptopp, uten snuskete. Blafre matboks gul Ugle – veiledende pris 19-Få fordeler. Bli medlem i dag - helt gratis.


Ugleboksen fra Blafre har utvilsomt en av testens fineste design. Meld deg inn i Norli-klubben. Boksen passer også perfekt oppi Blafres koffertbokser som romdelere.


Ugle matboks

Innebygget kjøleelement i lokket. Fersk lunsj hver dag. Perfekt størrelse til en liten frokost, litt snacks på turen eller bare noen legoklosser for underholdning.


Lokket åpnes enkelt med hjelp av en spenne på siden. Kan brukes som en liten matboks , til knappesamlingen. En gummilist i lokket forhindrer lekkasje.


Ugle matboks

Til hver matboks inngår også en mindre boks for f. Denne kan tas av ved rengjøring. Se beste pris på Blafre Ugle matboks. Les tester og omtaler før du kjøper.


Følger også med en liten plast gaffel og skje. Den lukkes og låses med vingene. Passende i bruk til -til 1C. En poppis i barnehagen! Passer perfekt for å oppbevare lunsjen eller matpakken i, oppbevare småting eller bare leke med.


Rengjøres med en fuktig klut. Bruk ikke i mikrobølgeovn eller oppvaskmaskin. Mål: 1x 1x cm. Skip to the end of the images gallery.


Søt og romslig matboks med et søtt motiv av ugler og et praktisk håndtak på toppen. Godkjent for matoppbevaring. Med denne nydelige ugle -matboksen fra Blafre, vil lunsjen aldri være kjedelig! Barnet vil elske å åpne matboksen med det søte motivet. Med denne søte ugle -matboksen vil barnet alltid ha en god venn å ta med seg!


Ugle matboks

Søk etter blafre design sengetøy junior ugler på Kelkoo. Sammenlign tilbud på blafre design sengetøy junior ugler fra våre nettbutikker og les brukervurderinger. Skip Hop Zoo matboks Ugle - veiledende pris 15-Uglene har utvilsomt spist seg inn på matboksmarkedet, og Skip Hops Zoo Ugle er populær blant barna. Selve matboksen er enkel i utformingen og har ingen ekstra rom.


Derimot følger det med en liten ekstraboks med lokk til bær, frukt eller annen snacks. Ugla stortrives dessuten med boblebad i oppvaskmaskin. Det følger med strikk som kan festes rundt matboksen for å hindre at den. Smart matboks i fire deler, ideell for tur- i barnehagen, på skolen eller med familie.


På lokket er det søte spenner som er enkle for barnet å åpne og lukke. På Lager Skolematen og pikniker i parken blir perfekte pakket i Zoo Lunch Kit fra det foreldrebetrodde, amerikanske merket Skip Hop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg