torsdag 5. november 2020

Veggklokke retro

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke.


Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Gammeldagse og nostalgiske veggur med retro utseende. Klokker med vintage look i lekker kvalitet gir sjel og varme til hjemmet.


Det er flere farger og designs å velge mellom. Ta for eksempel et flott veggur med antikk look. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald.


Veggklokke retro

Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Når du handler på retro. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker!


Frakt med andre varer blir aldri mer enn 1kr inntil 10kg. Retro veggklokke i keramikk. Denne vakre tosidige veggklokken vil legge til et snev av retro stil til ditt hjem med.


Miniatyr gulvklokke fra Jordisk gods. Unik veggur formet som bowlingkjegle! Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på.


Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi inviterer deg til å reise i tid hver gang du ser på klokken med denne utrolige retro veggklokken med minuttviser! Denne analoge klokken kommer også med timer og. Kjempe veggklokke i flott retrodesign med en diameter på hele cm.


Veggklokke retro

En virkelig flott veggklokke i et kult design. Denne veggklokken er utført i metall og er konstruert i et utrolig robust materiale. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet.


Veggklokke retro

Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Vi har både klokker og annet spennende interiør til ditt hjem.


Veggur i retro design! Den har også sekundviser, og urskiven har tydelige tall slik at du enkelt ser klokkeslettet. Omdekorerer du hjemmet ditt og ser etter et flott og funksjonelt produkt?


Klokken er analog og har hvit urskive og plastramme. Hva kan være bedre enn en retro veggklokke med bil for å gi et vintage-preg til veggene dine?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg