fredag 30. oktober 2020

Veggklokke med romertall

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Se utvalget og kjøp på nett!


Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage.

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Flott og unik klokke veggklokke. Alle romertallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. AA batteri, ikke inkludert.


Veggklokke med romertall og sort ramme i jern. Stilren klokke uten bakvegg 60cm i diameter. Farge: Sølv-speil eller sort-speil.

Den er også blank som speil. Den veggur med 3D-effekt 2. Romertall veggklokke. Tilbud NOK 34Førpris: NOK 49Rabatt- inkl. Trinn 2: Dekk klokke med hjelpe skala, som til skalaen, hold figuren til høyre side. Diameteren på klokka er cm.


Prøv FINN levert, fra kr 75. Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen. Stor veggklokke med rustikk metallramme og romertall. En vegg klokke som virkelig skrur tiden tilbake og gir en koselig atmosfære av gamle dager.


Gi veggene liv med denne unike veggklokke som oser av nostalgi og fransk bonderomantikk. Helt unik veggklokke i blått, med patina og svarte romertall. Klokka gir en helt egen stemning med det veldig spesielle men pene utseende, og vil passe ethvert hjem i fransk landstil perfekt. Finn denne fine klokka hos Louis og Ludvig - alltid billig frakt og rask levering.


Flere materialer som stål, glass og tre. Sammenlign pris med oss. På Trendhim har du alltid 3dagers returrett.

Vi ønsker å gi deg en fantastisk kjøpsopplevelse. En industriell veggklokke med romertall i gullfarge. Klokken har ikke bakside noe som gir en spennende effekt når den henger på vegg.


Klokken viser tiden svært nøyaktig, ettersom den er utstyrt med et stille quartz-urverk. Vi har klokker med berøringssensor som slår på det dekorative lyset på klokka når du tar på den. I et lyst rom vil lyset slå seg på, og i et mørkt rom vil det lyse sterkere. Ingen forstyrrende tikkely siden klokka har et stille kvartsurverk. Vi har resultater for Klokke med romertall til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen. Vi har under listet opp lignende produkter fra samme varegruppe som kan være av interesse for deg.


Moreno Marble Clock, White. Hermle mek urverk gulv 88cm pendel Mekanisk urverk med klangstav Mekanisk urverk med klangstav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg