mandag 23. november 2020

Vaskerom fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom.


Har du et vanlig sluk, så må du tenke på fallet mot sluket før du velger flis. Med store fliser er det vanskeligere å legge riktig fall på gulvet. Skal du derimot gå i gang med et nytt ba så kan du montere et designsluk, og dermed unngå hele problemstillingen.

Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Hos Right Price Tiles kan du finne stort utvalg av fliser til alle anledninger. Vi fører inn kvalitetsfliser fra hele verden. Flisene finnes i ulike størrelser og former. Planlegg din neste oppussing hos oss.


Vi har butikker over hele landet hvor du som kunde kan få hjelp og veiledning. Valgmulighetene er større enn noen gang når det gjelder baderomsfliser. Nå kan du få fliser fra hele verden på ett ste også sekskantede fliser.


Uansett hvilke fliser du velger må jobben med å legge de gjøres grundig.

Nå kreves nemlig tilstandsrapport på badet ved boligsalg. Vaskerom for hele familien. Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering.


Jeg har nå fliser på mitt gulv. Samtidig så har jeg aldri opplevd at de har vært glatte, selv om det ofte er vannsøl på gulvet pga hundene. Når vi kjøpte dette huset, så var vaskerom med fliser ett veldig stort pluss for oss med to store hunder. I Fargerike har vi belegg som er beregnet i våtrom.


Tradisjonelt er vinylbelegg brukt mest på vaskerom men i våre kolleksjoner har vi over lekre design å velge i. Så her er det lov å drømme seg bort. Samanlikna med våtromsbelegg (vinyl) er det meir tungvindt og dyrare å legge, det er tyngre å halde reint og viss du ikkje har golvvarme er det kaldt å gå på. Husk at valg av fliser har mange fordeler, det er et slitesterkt og miljøvennlig produkt med lang levetid samtidig som det fir deg enkel og lett rengjøring.


Har du ikke eget vaskerom kan du innrede en del av kjøkkenet som vaskehjørne. Denne familien manglet derimot ikke plass, men trengte oppgradering av det gamle kjellerrommet. Familien har gått for trygge løsninger når det gjelder fliser og fargevalg på badet. Vi ville ha et tidløst ba og kan heller piffe det opp med fargerike håndklær og grønne planter, sier Gro. Armaturet heter Evo 0Waterfall og kommer fra Tapwell.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Har du planer om å bygge eller pusse opp vaskerom ? Da er det viktig å planlegge nøye. Der defineres ba dusjrom og vaskerom som våtrom, og på våtrom skal vannskadesikkerheten ivaretas. I praksis betyr dette i de aller fleste tilfeller at du på et vaskerom må ha sluk, gulv med fall mot sluk og våtromsmembran som sikrer skade på omkringliggende bygningsmasse, sier Karlsen. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Når du kjøper Gulvfliser, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Panelet erstatter både membran og fliser , og gjør at du på kort tid kan få drømmebadet ditt. Tett og trygt med baderomsplater – Fibo veggpanel har innebygd membran som er godkjent i henhold til våtromsnormen, og passer derfor ypperlig på badet. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Et vaskerom er ofte innredet med skap, men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler.


Norges største lagerførte utvalg av fliser. Et velegnet vaskeromsmøbel er en hylle av porebetong. Hyllen er både flott og praktisk, og du kan selv bygge den på et par dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg