mandag 16. november 2020

Vinstativ til vegg

Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Vinskap, vinglass, vinstativ, korketrekkere, champagnesabler, vintønner, vinmøbler.


For vegg , bor gulv. Wineandbarrels har vinstativ og flaskeholdere i mange forskjellige materialer og design og hos oss finner du veggmonterte vinstativ som passer til dine ønsker og behov.

Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Se alle modellene her. Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her. Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker.


Domeneregistrering og domeneparkering av vinstativ. Våre kvalitetsprodukter imøtekommer de høyeste krav til design og teknologi og sikrer optimale lagringsforhold for vinsamlingen. I tillegg til vinskapomfatter vårt produktutvalg kjøle-produkter for profesjonelt- og hjemmebruk, isbitmaskiner og utstyr og tilbehør til vinkjellere.


Til veggen fører vi også den flotte Vino Wall Rack som finnes med en dybde på én, to eller tre flasker og en høyde på ni eller tolv flasker.

Alternativt kan du velge modellen med plass til 8-magnumflasker, dog med kun én flaske i dybden. Ekstra stemningsskapende er det også med en pupitre, et frittstående vinstativ i tre. Et vinstativ er ikke bare kjekt å ha vinflaskene i, men tar seg også godt ut på kjøkkenet. Gå for et i rustfritt stål og heng det på veggen eller sett det på ei hylle.


Variantene våre i tre passer også i ei hylle. Rosendahl sitt vinstativ Winetube er et veggmontert vinstativ som tar liten plass og samtidig får vist frem vinflaskene på en god måte. Dette stativet gir rom til flasker og leveres montert. Du kan koble sammen og innrede en vegg eller en hel vinkjeller ved hjelp av Casier mellomfester som kjøpes separat. Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige?


Velkommen til Trademark Living - vi tilbyder interiørprodukter, der udtrykker omtanke, nytænkning og personlighed. Hvorfor ikke gjøre noen av vinflaskene dine til en del av interiøret med Showvino som holder flaskene stødig fast på veggen. Ofte er vinflasker som et lite kunstverk i seg selv med siden flotte etiketter. Festene kan flyttes sideveis så det er mulig å gjøre.


Du kan også blande en flaske med et vinglass eller alt etter anledning. Gjem ikke dine favorittviner i et skap, organiser dem i stedet i et vinstativ slik at dine gjester kan se din fine samling. Vi tilbyr en mengde forskjellige vinstativ i ulike modeller og størrelser.


Sørg for å gjøre vinsamlingen din til en del av innredningen med hjelp av et vinstativ ! Ny eller brukt Brukt. Har du også vansker for å få plass til alle vinflaskene dine i barskapet, eller er det kanskje slik at du alltid har drømt om en egen vinkjeller men aldri hatt plass til å realisere drømmen?

Da er dette vinstativet noe som du skal ta en nærmere titt på. Din favorittvin er ikke bare til å drikkes, det skal naturligvis også vises frem! Dyreinspirert, fleksible samt overraskende kreative - våre kjøpere har nese for å finne riktig vinstativ verdig navnet!


Slik lager du en helt rå vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg