fredag 6. november 2020

Utendørs beis

På utkikk etter utendørs beis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Sammenlign pris med oss.


IKEA - VÅRDA, Beis , utendørs bruk, brun, Beskytter overflaten og tilfører glans og farge, samtidig som treets uttrykk bevares.

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Den er basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer.


Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet. Alvdal royal treolje egner seg best til vedlikehold av store overflater som terrasser og utvendig kledning, i tillegg til bruk på snittflater, endeved. Utendørs lakk og beis. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer!

Velger du Trebitt beis står du fritt til å senere velge en mer dekkende behandling med dekkbeis eller maling. I motsatt tilfelle, kan du ikke velge beis hvis huset først er malt. Tenkt derfor godt gjennom hvilket utseende du er på jakt etter, før du velger utendørs behandling av din nye bolig. Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling, men tykkere sjikt enn beis.


Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis , og lengre nedbrytningstid.


Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Når du vil beskytte treverket, må du samtidig avgjøre om du velger å male med trebeskyttelse som er vann- eller oljebasert. Finn ut hva du skal velge til ditt.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig Dagligvarebutikker Investeringsfond Elektrisk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. Beis er den overflatebehandlingen som er tynnest og svakere pigmentert, altså den behandlingen med minst beskyttende overflate.


Beis krever derfor hyppigere vedlikehold enn maling og dekkbeis. Treverkets glød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Til både moderne og tradisjonelle hjem kan du velge dette med stor trygghet.


Ekstra lekkert er det når en setter det hele sammen med en rustikk mur i skifer eller glatt murvegg.

En grunn til å holde seg til beis , er at en beiset vegg alltid vil puste uansett hvor mange ganger du beiser. En isolert yttervegg i et hus må nemlig alltid være tettere på innsiden enn på utsiden. Beis er en overflatebehandling som trenger inn i veden og lar treets struktur og overflate være synlig. Med beis fremhever du treets struktur og ådring, og det naturlig fargespillet kommer frem.


Bestanddeler i beisen trenger noe inn i veden og gir en tynn overflatehinne som beskytter veden mot lys og vekslende fuktighet. Egnet til: Beis er egnet til nytt og gammelt treverk. Alt til utendørs overflatebehandling - Se vårt utvalg i nettbutikk. Utemaling, - beis og -olje. Treff på varer funnet i varer.


Denne malingen er vår bestselger og beste kvalitet innenfor kategorien trebeskyttelse utendørs og selges igjennom våre forhandlere i Norge. Vi kjenner oss ikke igjen i denne testen, da vi ikke mottar reklamasjoner vedrørende soppdannelse på dette produktet, uttaler Tommy Haraldseth, teknisk rådgiver ved Akzo Nobel Coatings AS, til Dinside.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg