mandag 26. oktober 2020

Vinlufter karaffel

Vinlufter karaffel

Lufter vinen på et par sekunder. Kjøp på nett hos CoolStuff! Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Karaffel til hverdags og til fest.


Vinlufter karaffel

Vinskap for hjemmet eller kommersiellt brug fra franske Climadiff. Fri frakt, prisgaranti och raske leveranse. Le Creuset - Vinlufter til karaffel. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Iittala Decanter Citterio kanne L, klar 85NOK. Luigi Bormioli Optima vinkaraffel, cl 8NOK. Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Tilpasset lufting av røde viner, men funker også med hvite, og hvorfor ikke prøve den på konjakken din?


Vinlufter karaffel

Kjenner du til Bernoulli-prinsippet? Det sier at når en væskes hastighet øker, så reduseres dens trykk. Med en Aerator ( vinlufter ) som koster fra 3-4kroner kan du dekantere rett i glasset. Masse luft tilføres og vinen er drikkeklar med en gang.


Ypperlig om du vil bare vil ha ett glass eller tre, for om du dekanterer hele flaska reduserer du samtidig holdbarheten og den må drikkes opp ganske kjapt. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Se hele utvalget her!


Populære søgninger i Vinlufter. Et must for den sanne vinentusiasten. En vinlufter som løfter smak og aroma og en karaffel som vil begeistre alle vinelskere.


Vinkaraffel Spiegelau Origin med gravering. Du bestemmer tekst og skrifttype. En vinlufter tilfører vinen riktig mengde oksygen for at smaken og aroma skal fremheves. Show in the original language Show. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Vinlufter karaffel

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. De fleste folk mener at det er en god ide at dekantere vin, men det betyder ikke at alle og enhver så ved præcis hvorfor det er en god ide. Og på samme måde, så.


En karaffel er en stilfuld genvej til din servering af drikkekvarer. Og med en vinkaraffel gør du ovenikøbet noget godt for smagen af både hvid- og rødvin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg