tirsdag 13. oktober 2020

Vee speers norge

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Vee vil presentere og dele sin unike tilnærming og inspirasjon til portrettfotografering etterfulgt av spørsmål og svar.

Du får individuell inspirasjon og mye tid i grupper. Dette poetiske fotografiet er tatt i øyehøyde og lar seeren komme inn i den fantastiske verdenen til et barn. Kjøp fotoserien THIRTEEN hos ViSSEVASSE her! Bildevegg For å hjelpe deg på veien og inspirere deg, deler vi våre beste tips til hvordan du kan skape din perfekte bildevegg. Våre plakater er trykket med blekk.


Ingen klarer å beskrive hennes kunst så bra som hun gjør selv: Jeg liker ikke å følge publikum. Og det er netop det, der tiltaler os. Man kan nemlig finde alle mulige historier og følelser i billederne.

Kjøp plakatene hos ViSSEVASSE her! Du vil få individuell inspirasjon og mye tid i grupper. Dette poetiske bildet er tatt i øyehøyde og lar seeren bli trukket inn i barnets fantastiske verden på et fancy bursdagsfest. Vee Speers plakater er gådefulde, smukke og foruroligende på en gang.


I serien The Birthday Party har hun portrettert en rekke barn til en imaginær bursdag. Plakatene er trykket i Danmark på svenskt 170gr miljøvennlig multiartmatt papir. Ta en titt på vårt store utvalg!


Dere kan være trygge på at det kun blir brukt for å. Det er kun vi handlegaten. Viser til (av produkter) Handlekurv. Follow me on Instagram. Blueberry Photography med ny workshop – spennende portretter med Vee Speers. Forside NSFF, Nyheter fra NSFF, Nyhetsarkiv.


I serien The Birthday Party hun portrettert en rekke barn til en imaginær bursdagsfest. Jeg er mektig imponert over fotografiene og uttrykkene bildene gir. Så mange uttrykk som sier tusen ord!


Hvs du sender mail til dem, så sender de til Norge.

Fotografiska selger disse bildene på nettet. Arbeidet med et nytt Bioshock er i gang. Hun bor til daglig i Paris, udstiller over hele verden og nyder stor opmærksomhed fra internationale magasiner og aviser som for eksempel franske Images Magazine, The Sunday Times UK og Elle Decoration.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg