onsdag 14. oktober 2020

Trebehandling

Følg oss i sosiale medier og få med deg nyheter, kampanjer og arrangementer i tillegg til inspirasjon, tips og gode tilbud. Til behandling av tre tilbyr Skinnlåven alt fra Danish Oil til Finishing Oil. Vi har også voksfyllere som er utmerket til å tette sprekker i treverk og skjellakk. Industrielt behandlet kledning sikrer kvalitet, fremdrift og effektivitet i byggeprosjektene.


Les mer om industriell trebehandling her.

Beskyttelse av treverk både inne og ute er viktig. Riktig og jevnlig trebehandling vil gjøre at treverket får økt leveti i tillegg til at det vil se penere ut. Det finnes tre typer trebehandling : Olje, lakk og voks.


Alle løsningene er gode, og hvilken type man skal velge avhenger av funksjon og ønsket utseende. Hardvoksoljen er mikroporøs, slik at treverket får puste. Olje- og tjæreprodukter nøye tilpasset ulike bruksområder innen trebehandling og trebeskyttelse.


Til utvendig bruk har de solide produkter som tjærebeis, terrasseolje, tømmerolje, linoljemaling og båtolje. Til innvendig bruk har de Tyrill Interiørolje, som brukes til både vegg, gulv og interiør.

Sløyd og håndverk i alle former er det vi liker aller best hos oss på Sløyd-Detaljer. Dersom vi måtte velge, er det Tre og metallsløyd vi. Byggforskserien gir råd om prosjektering av sjakter. Vi leverer syrer, sitrater og råvarer til impregnering og behandling av trevirke, spon og fiber. Se vår produktliste og ta gjerne kontakt med oss.


Tips og råd om tremøbler. Få tips til hvordan du kan behandle tremøbler med ulik overflatebehandling, slik at du får glede av møblet ditt i mange år fremover. Jeg hørte en gang et råd mot dette, om det funker vet jeg ikke.


En eldre kar sa en gang til meg at en kunne smøre. Alt av båtutstyr - på nett og i butikk! Sjekk ut vår nettbutikk. Ett av Norges største båtsenter.


Jotun har bred kunnskap om maling og farger. Den kunnskapen deler vi gladelig med våre kunder. Du skal være trygg på våre produkter, og er det noe du.


Nye metoder for trebehandling kan dessuten være gode nyheter for lønnsomheten til Moss havn, siden det kan gi reduserte kostnader til vedlikehold. Det er kun mulig å handle på norenco.

Har du ikke passor ta kontakt med oss. Passordet er det samme som brukes for å lese. Hvis du følger pilene vil du se litt av det vi har.


Og hvis du klikker på tallet i parentesen under bildene vil du se flere ting i samme kategori.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg