torsdag 30. juli 2020

Vindusfolie oslo

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Søk etter vindusfolie oslo på den nye KensaQ. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde!


Flere og flere får øynene opp for denne formen for evigvarende reklame. Hvis du har lokaler i et trafikkert område vil riktig profilering både gi deg økt oppmerksomhet og heve inntrykket av bedriften. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Her printer vi vindusfolie på storformat digitale printere, noe som betyr at man kan fint kan velge flere forskjellige motiver uten at dette koster mange kronene ekstra.


Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, og tilpasser selvsagt vindusdekor til firmaets logo, farger og profil. Dc-fix vindusfolie fester til underlaget statisk uten bruk av lim. Dette gjør den meget enkel å montere, den kan tas av og monteres på igjen uten problemer. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Vindusfolie oslo

Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Finn vindusfolie oslo nå på Kensaq. Skulle du ha noen spørsmål om vindusfolie , eller du ønsker en film som vi ikke har utstilt på vår hjemmeside, ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg å skaffe det produktet du leter etter. Alle våre filmer er lette å montere og vi sender med monteringsveiledning.


Vi hjelper deg med nesten alt innen vindusdekor, reklame på vindu, frostet folie, frostet glass eller klistremerker til vindu. Vindusdekor i Oslo til lave priser. Vi tar forbehold om oppdaterte priser på siden. Ved uoverensstemmelser er det pris iht. Kontakt kundeservice på tlf.


Vindusfolie oslo

Dersom man ønsker et større motiv, kan vi levere i flere deler, som enkelt skjøtes sammen ved montering. Skulle man trenge hjelp til montering av folien er det bare å si i fra – vi har samarbeid med montør, og kan bistå med montering i Oslo -området. Foto: Fantasi Interiør. Flere merker finnes på markedet, blant annet Lineafix og d-c-fix, som kommer i et stort antall design.


Mathallen i Oslo , Regjeringskvartalet R Fram Eiendom, Majorstua Politistasjon, Visma bygget på Skøyen og Toyota Drammen er eksempler på fornøyde kunder. Her kan du se bilder av flere av prosjektene. Da har du kommet til rett sted.


Vindusfolie oslo

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Sikkerhetsfilm er anbefalt av mange sikkerhetsorganisasjoner som en effektiv måte å beskytte mot glassrelaterte skader. Foliexperten er et moderne trykkeri beliggende i Strømmen, fordelt på førtrykksavdeling, trykk- og ferdiggjøring. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg