fredag 24. juli 2020

Terrassebeis oljebasert

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Sjekk ut terrassebeis oljebasert.


Flügger Classic trekker dypt inn i porøst treverk og metter det, slik at treet igjen blir motstandsdyktig. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.

Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Et par, tre løvblader er blitt liggende igjen fra høsten, og det er litt overraskende at beisen blir med i flak når vi forsøker å fjerne bladene. Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. HERREGÅRD OLJEBASERT TERRASSEBEIS BASE C 2.

Terrassebeis - Fordelen er at terrassebeis beskytter treverket bedre mot regn og sol. L Meget slitesterk og værbestandig oljebeis. Gir en flott dybde og glød til treverket.


Kan brukes ned til grader og. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat. Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten å bygge sjikt.


Baron Extra Terrassebeis. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles.


UV-stråler er en måte å beskytte treverket på. Det betyr at vannet lett vil trenge inn i bart treverk og sørge for at det er fuktig mye lenger enn det har godt av.

Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. For terrasser, tretrapper, utemøbler etc.


Les tester og omtaler før du kjøper. Opus T penetrerer godt og hindrer oppsprekking av underlaget. Terrasse motvirker gråning og oppsprekking av treverket.


Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året.


Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg