tirsdag 7. juli 2020

Svart bilderamme

Svart bilderamme

Fraktfritt over 3kr. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer, legger du tyngden over på bildene. Vil du derimot la rammene ta plass, velger du bredere og mer detaljerte modeller og kanskje også rammer med farger. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer.


Plexiglass gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Plukk ut glasset av en svart ramme, kle pappskiven i et nøytralt stoff og avslutt med å feste en samling snorer eller kroker som du etterpå henger dine fineste smykker på. Velg sølvsmykker som gjør seg fint sammen med svart , eller gå for de mest fargeglade du eier for en fargesprakende veggdekorasjon. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet.


Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Ram inn minnene dine. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.


Svart bilderamme

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Ramme VALTER 10x15cm svart.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. Billig ramme til innramming av dine bilder, foto og prints. Foto- og bilderamme i plast med passpartou.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Svart bilderamme av tre som passer perfekt til våre kunsttrykk på 50xcm.


Svart bilderamme

Målene på rammen er B: mm og D: mm. Glasset er pleksiglass. Fotoramme 60xsvart Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.


Billig bilderamme for deg som vil ha en svart aluminiumsramme i 10x15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg