mandag 13. juli 2020

Vindusfolie mot innsyn

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Foto: Fantasi Interiør. Flere merker finnes på markedet, blant annet Lineafix og d-c-fix, som kommer i et stort antall design. Vindusfolie skjermer for uønsket innsyn , samt bidrar til et bedre inneklima.


Med Bokstavfabrikken. Vi har mange forskjellige mønstre og skreddersyr og kapper folien etter dine mål. Uønsket innsyn fra utsiden kan enkelt forhindres på en stilig. Stainless Steel OSW er en relativt nøytral utvendig film som kombinerer god effekt mot. Samtidig hindrer vindusfolie at lyset inn i rommet den er montert på, blir like skarpt.


Hos oss finner du vindusfolier i forskjellige varianter. Du kan velge om du vil ha vindusfolie med mønster, matte eller fargede. Folien er vaskbar, gjenbrukbar, og er enkel å sette opp på vinduet ved bruk av vann. Statiske vindusfolie skjermer mot innsyn og beskytter interiør mot skadelige UV-stråler. I vår nettbutikk kan du handle et godt utvalg av solfilm og vindusfolie med solskjerming.


Vi selger solfilm til hus, bil, sikkerhetsfilm og lakkbeskyttelse-folie. Alle våre solfilmer er produsert i USA. Vi gir rabatt ved minimum kjøp av løpemeter solfilm, på enkelte av våre anbefalte solfilm produkter. Skjerm mot innsyn med vindusfolie. Gjør hjemmet ditt privat ved å montere en innsynsfilm.


Det er enkelt å montere og hindrer innsyn av uvedkommende. Ved bruk at Foliebutikken sin vindusfolie i frostet matt kan du begrense innsyn , samtidig som av sollyset slipper inn i rommet. Avskjerming AS fører alt av kvalitetsutstyr til skjerming mot : innsyn – sol – vær – vind – lys – varme – glass støt – akustikk – brann – m. Trenger dere bistand i form av rå veiledning, måling og montering av utstyr? Vi tilbyr rask og god hjelp med over 90års samlet kompetanse! Folien reflekterer sollyset og hjelper dermed mot varme, gir UV-beskyttelse og minker blending - noe som f. I mørket derimot gir solbeskyttelsesfolier ikke full beskyttelse mot innsyn lenger.


Frost Matt Vindusfolie. Utnytt mulighetene med frostet vindusfolie fra Johnson window film. En melkehvit og vakker innsynsfilm som gjør at vinduet ditt ser ut som sandblåst eller frostet glass. Filmen slipper inn - lys og begrenser uønsket innsyn hele døgnet.


En vakker film som kan monteres på alle typer glass. Vindusfilm, vindusfolie , frostet vindu og vindusdekor. En vindusfilm kan fjerne, ev redusere innsyn eller kan også benyttes som solskjerming.


Det finnes et uttall vindusfilmer på markedet. SIGNMAKER tilbyr alle type vindusfilm til konkurransedyktig pris. Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan.


Mørktonet solfilm finnes i en rekke fargenyanser, alt fra svak røkfarget til mørk sotet farge. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Vår kolleksjon består av et bredt utvalg av design som er perfekt til vindu på ba kjøkken, soverom, på dusjkabinett, vitrineskap, glassdører og kontor. I tillegg, klokker gjort utgifter for å bestille redskaper plus spisestue mer og økonomisk.


Bor du i første etasje og har kjøkken-, bad- eller stuevindu ut mot gaten, kan det være fristende for forbipasserende å glane inn. Særlig når det er mørkt ute og lys inne. Limfri vindusfolie er en tynn plastduk som holder kikkere, UV-stråler og varme solstråler på god avstand.


Enten man er ute etter et klassisk design som frost eller lyst på et fargerikt design som etterligner stained glass har kolleksjonen noe til enhver smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg