torsdag 23. juli 2020

Terrassebeis tørketid

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Sjekk ut vårt terrassebeisfargekart for å se fargene. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.


For terrasser, tretrapper, utemøbler etc. Butinox Oljebeis er spesielt utviklet for vegg. Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill.


På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is. Beis ett til to bord i lengderetningen om gangen. Noe av det viktigste for et pent sluttresultat er likevel at du ikke bruker for mye beis. Beisen skal ikke danne en film oppå treverket, den skal.


Tørketider Høy luftfuktighet og lav temperatur forlenger tørkeprosessen. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Relativ luftfuktighet (RH) Lufttemperatur °C 15. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Terrassebeis tørketid

Det krever et gulv som tåler norske værforhold – fra store regnbyger til stekende sol. Enten det er en brygge ved sjøen, en terrasse på hytta eller en veranda i byen, så må utearealer av tre behandles. Produktet inneholder effektive UV-absorbere og aktive sopp- og algehindrende midler for bedre beskyttelse av treverket. Dette gir et vakkert spill i fargene, men vil slites raskere der det er manglende inntrengning i treverket.


Unngå påføring i fuktig vær og ved lave temperaturer. Beisen må være tørr før den utsettes for fukt. Nyt livet ute i sommer! Se hvordan du går frem her. Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten.


Terrassebeis tørketid

Terrassebeis vil trekke ulikt inn i treverket rundt kvister og mykere deler av treet. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Vi kjøpte impregnerte treheller og terrassebeis fra ulike produsenter. Dette er et vanskelig utgangspunkt, fordi terrasseheller neppe er et prima produkt. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold.


Terrassebeis tørketid

Se den enorme forandringen da vi beiset det impregnerte treverket med tjærebrun terrassebeis ! Ta gjerne prøve oppstrøk for å sjekke at fargen er som ønsket. Følg bruksanvisningen på emballasjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg