torsdag 12. mars 2020

Twist rullegardin

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Vores Rullegardiner Kan Bruges Til Solafskærmning Og Er Flotte Og Funktionelle.

Hvert system kommer også med barnesikkerhet. Twist Rullegardin er en moderne og stilren gardin som passer enhvert vindu og enhver utsikt. Gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vevsegment.


Resultatet blir et vakkert og varierende lysinnslipp som du selv regulerer for å skape en behagelig følelse innendørs. De to lag glider nemt og ubesværet forbi hinanden så du kan indstille gardinet præcist efter dit behov for lys og privatliv. Eller hvorfor ikke få en automatiseret betjening med et motorbetjent gardin.


Fargene varierer fra klassisk hvitt og svart til en hel del oppfriskende farger, noe som gjør at du garantert vil finne et alternativ som passer hjemmet ditt.

Flere og flere blir oppmerksomme på de tekniske egenskapene til et vev – en rullgardin er ikke lenger bare en rullegardin ! Det er spesialutviklede screenvev med tekniske funksjoner for å opprettholde et godt inneklima eller unngå gjenskinn (uten å måtte stenge for lys og utsyn). Twist -gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment. Resultatet er en elegant skjerming og en rask og enkel regulering av innsyn og lys.


TWIST GARDINER Twist er selve definisjonen på en moderne rullegardin. De transparente og tette stripene gir et variert lys, som myker opp stemningen og fyller boligen med fantastisk lysinnfall. Premium Loading. Skip trial month free. Du vil helt sikkert finne en gardin som passer dine ønsker.


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Twist -system rullegardin har annenhver transparent og ikketransparent vevsegment som går over hverandre. Vevsegmentene plasseres trinnløst i forhold til hverandre og gjør at du kan bestemme akkurat hvor mye innsyn og lysinnslipp du vil ha.


This video is unavailable. Det er egentlig et rullegardin med persiennens gode egenskaber kombineret med letheden og de gode egenskaber fra rullegardinet, genialt. Råhvi beige, grå, sort.

Lysindfald med et twist. Gardinet består af to lag stribet væv oven på hinanden. Twist rullegardinet kombinerer funktionalitet og elegance. By inn naturens varme og skjønnhet i ditt hjem.


Gardinen fungerer som en rullegardin og er enkel å justere. Finnes i flere varianter. Velg mellom striper på og 1cm. Køb dit twist rullegardin hos Gardin Lis. Regulerer nemt lysindfald ved at lade de transparente og tætte striber glide forbi hinanden.


Vores dygtige konsulenter rådgiver dig så du får den bedste løsning til dine behov og ønsker. Den store fleksibilitet med de skiftevis transparente og tætte striber, gør udtrykket enkelt og smagfuldt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg