mandag 9. mars 2020

Stor tønnegrill

Tønnegrill med stor grillflate! Passer fint til hagefesten. Med denne grillen kan du grille store flintsteker og mette mange sultne mager!


Noe som er utrolig praktisk, er at grillen har to separate grillflater. De to store grillristene sørger for at en mengde grillmat er klar til servering samtidig. Grillristen er i laget emaljert stål.

Det er også en oppbevaringshylle i bunn. Store hjul og håndtak gjør den enkel å flytte på. Når sola varmer for alvor finner du fram pølsene, kyllingene, biffene og ikke minst lammet.


Rustfri tønnegrill som er enkel å ta med seg, uansett om det er til hagen, svaberget eller stranden. Oppfellbart lokk og dobbel grillflate. Få den unike røkte smaken kun kullgrillen gir.


Salget av gassgriller har økt med prosent sammenlignet med samme tid i fjor. Med en slik grill kan du fint grille til et selskap på ti til tolv personer, forteller Birkeland.

Stort utvalg av kullgriller til gode priser. Men hva med en tønnegrill til ditt neste festlige arrangement? Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av griller og tilbehør. Velg mellom gass, kull eller elektrisk grill fra velkjente merker som Weber, Jamie Oliver og Nordics Seasons. Se vårt store utvalg og gjør deg klar til grillsesongen i dag.


Butikken for grill og BBQ entusiasten. Vi har kullgrill, pelletsgrill, grillkull og en mengde tilbehør. Dette er en stor grill som passer perfekt for større selskaper.


Grillen leveres med lokk slik at den kan brukes som bord når grillen ikke er i bruk. Materialet er varmebestandig med emaljert overflate og det er integrert startsystem og askesamler. Leveres delvis montert.


Pris er oppgitt for én leieperiode. En leieperiode har vi definert som inntil døgn. Vi har gransket alle aktuelle grilltester for å komme frem til hvilken grill som er den beste akkurat nå.


Vi fokuserer på de litt større modellene på denne siden. De som først og fremst passer i hagen eller på verandaen. Derfor har vi valgt bort de små elektriske grillene og fokusert på gassgriller eller kullgriller istedet.

Kullgrillen er for mange selve symbolet på grill og sommer med sin klassiske lukt, smak og røyk. Velgblant vårt store utvalg av kullgriller i ulike design og. Du kan leie store griller hos slaktere eller andre som spesialiserer seg på utleie av alt som hører til store hagefester.


Men det blir kanskje litt drøyt. Har du en tom tønne, ikke helt tomme hender og et hode fylt av tiltakslyst bygger du deg en tønnegrill i løpet av en liten ettermiddag. BarbEco selges med kokosbriketter som et alternativ til vanlige opptenningsbriketter. Den kommer i en hendig bærebag, og er ikke større enn en tradisjonell engangsgrill.


Grillsjefene er tydelige i do– Webers kandidat er en veldig bra grill, men litt stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg