fredag 27. mars 2020

Svart bokhylle

Sjekk ut Bokhylle Svart. Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Svart bokhylle

Skuffer som glir lett, med uttrekksstopp som hindrer at de trekkes for langt ut. Kan kombineres med andre møbler i BRIMNES-serien. Ulike veggmaterialer krever ulike typer festemidler. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt. En bokhylle med glassdører gir god oversikt over hva som er i skapet og en bokhylle med vitrinedører er et lekkert møbel hvor du kan vise frem både bøker og andre fine ting.


Flere av bokhyllene våre har påbyggingsdel slik at du kan bygge både i høyden og bredden. Med bokhylle i hjørnet og hjørnebeslag får du utnyttet plassen maksimalt. Få orden på alt sammen med bokhyller. Vi får stadig vekk forespørsler om å bygge bokhyller. Som oftest er det snakk om hvit eller eik, men denne gangen falt valget på noe annet.


Det er alltid hyggelig med forandring og en svart bokhylle laget av MDF Valchromat er ikke helt dagligdags. Men kanskje burde det bli mer vanlig når du ser resultatet. Les om vilkårene i garantiheftet. Passer som romavdeler siden den har samme utførelse på forsiden og baksiden. IKEA - BEKANT, Hylle, svart , års garanti.


Du kan feste magneter til metallflaten og bruke den som oppslagstavle. Perfekt for store, tunge ting som verktøy og bøker. Du kan enkelt bygge ut kombinasjonen om du trenger mer oppbevaringsplass, ved å legge til flere hyller. De mange mulighetene som hyller, bokhyller og hyllesystem gir gjør det enkelt å finne en favoritt som passer akkurat din innredningsstil og dine oppbevaringsbehov.


Svart bokhylle

Her finner du vårt utvalg av hyller til oppbevaring for ulike smaker og stiler. Bokhyller kan også brukes til å sette ditt personlige preg på stuen, kjøkkenet eller soverommet. Bøkene dine sier mye om deg som person, og du kan gjøre bokreolen enda mer personlig ved å plassere bilder og pyntegjenstander på noen av hyllene - det er kun fantasien som setter grenser. En bra bokhylle skal gi deg den oppbevaringen du trenger og samtidig være et fint møbel i hjemmet ditt! Derfor har vi her på Trademax et veldig stort utvalg av bokhyller i alle farger, design, former og størrelser, for at du skal kunne finne en bokhylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan tilpasses etter dine oppbevaringsbehov.


Doco er imponerende ved første øyekast. Den store bokhyllen vil imøtekomme alle de små tingene du liker å ha på hånden. Takket være den enkle designen, ser den ut lys og modern, du kan sette bøker i det og vakkert eksponere en vase eller annet dekorasjon. Du vil få en moderne interiørdesign med enkelhet og masse design muligheter.


Moderne og romantisk møtes i ANDELI og stilen preges av din styling. Bokhyllen er i mattsvart tre og den lyse innsiden framhever det du plasserer i hyllen på en fin måte. Kronelisten er utskåret og hyllen har fine detaljer øverst. Materiale: Tre og MDF. Bokhylle En bokreol kan også brukes til andre ting end bøker.


Den kan også brukes til oppbevaring av spisestell i spisestuen eller i kjøkkenet, til sko, kasser eller lignende i entréen. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Pene skap og hyller til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert et skap eller en hylle for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp.


Svart bokhylle

Vi fant ikke objektet du lette etter. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg