tirsdag 1. desember 2020

Zebra gardiner

Zebra gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Innovativ rullegardin med tverrgående striper. Det geniale er at man kan åpne og lukke feltene som på en persienne ved kun å justere gardinen i høyden.


Zebra gardiner

Man har mulighet til å dekke innsyn helt eller skape en effekt av liggende lameller. Les mer under Beskrivelse. Zebra rullegardin er smart solskjerming. Den skiller seg ut ved at den har tekstiler i to lag.


Dette gjør det mer fleksibelt og du har flere muligheter for skjerming. Den har stripede gardiner med annenhver transparent og ikke-transparent stoff. Monteringslisten kan monteres rett på vegg eller i tak. Denne solskjermingen kombinerer det beste fra rullegardiner og persienner, og gir et behagelig innendørs dagslys. Smarte og praktiske rullegardiner.


Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Dette gjøre uten at man må trekke gardinen helt opp eller helt ned som på en tradisjonell rullegardin. Stripene har åpne og lukkede felt. Med en tradisjonell rullegardin må man trekke gardinen helt opp eller helt ned.


Det geniale med systemet er at man kan åpne og lukke feltene ved kun å justere gardinen noe i høyden. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Med et mørkleggende gardin gir du deg selv gode forhold for en god natts søvn.


Zebra gardiner

Utsikt og bedre inneklima. Noen vinduer er ekstra utsatt for varme store deler av dagen. Et tips er å se nærmere på kolleksjonens tekniske vev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg