torsdag 3. desember 2020

Voluspa lys

Voluspa Lys - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler.


Hver duft er håndlaget av grunnleggeren Traci Arntsen, basert på dyp kunnskap om botanikk og essensielle oljer.

De unike duftproduktene er en perfekt balanse mellom eksklusivt design og eksepsjonelle dufter. Unparalleled fragrance integrity. Sustainable, hand poured in the USA.


Selv om navnet klinger nordisk, er paret som startet duftlysproduksjonen hjemme på sitt eget kjøkken, bosatt i California. Nå har de utvidet produksjonen, men de komponerer ennå duftkombinasjonene til produktene sine helt selv. Det delikate lyset kommer i en liten glasskrukke som er formet som en makron-kake.


Det beste er selvfølgelig å prøve flere forskjellige, slik at du kan finne den duften som passer best til hjemmet ditt.

Eller er det kanskje en blanding av to eller flere lys ? VOLUSPA er luksus til hjemmet i elegant design, med unike og eksotiske duftkombinasjoner. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Tusenvis av fornøyde kunder.


Gratis frakt og levering innen dager! Søk etter voluspa lys på Kelkoo. Sammenlign tilbud på voluspa lys fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kombinasjonen av Tracis følelse for duft og kunnskap om botanikk og Troys bakgrunn innen teknikk gjorde det mulig å begynne å produsere kremet duftlys med lang brenntid og klar flamme laget av en kokosvoksblanding og kun naturlige ingredienser, som dessuten er både organiske og giftfrie.


Til tross for at lysene kan virke dyre i begynnelsen er de virkelig verdt hver eneste krone. Både estetikk og kunst er tatt i betraktning for å passe din personlige stil. Diffuser med duft av sprudlende champagne, innslag av vanilje og eikefat. Levende lys er en perfekt måte å skape en behagelig stemning hjemme.


Lysene har blitt priset i flere mote- og interiørblader rundt om i verden. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!

Les tester og omtaler før du kjøper. Få ting kan gi en like fortryllende atmosfære som levende lys og uimotståelige dufter. Lyset er laget av en vakker liten blikkboks med fargesprakende mønster fylt med kokosvoks som sprer en behagelig og herlig duft når det er tent.


Maison Blanc Prosecco Bellini Classic Maison Boxed Votive Candle g. Crushed Candy Cane 3-wick Candle. Stort utbu bra priser og fri frakt! Du kan bare la de stå uten å tenne på de, og de vil allikevel gi en behagelig duft i rommet de står i. Har hatt flere av lysene, og en av romsprayene. Hadde lys og romspray i duften Japanese plum bloom, elsk Men de selger de ikke i butikkene jeg kjøper lysene i lengre. Lysene er laget av kokosvoks og brenner derfor renere enn lys laget av soyavoks.


Duften lever lenge selv etter at lyset er slukket, og brennetid er til 1timer. Og om du savner et merke, så kontakt oss gjerne og tips oss om det! Hva innebærer det at et duftlys er økologisk? Det finnes ikke mange lys på markedet som kan kalle seg helt. Utsøkte dufter, kule, fargerike, gjenbrukbare beholdere som designes i huset og perfekt utformede lys , er ryggraden i bedriften.


Ingrediensene er sjeldne, hentes globalt og med en utsøkt duftkvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg