søndag 13. desember 2020

Veggplater huntonit

Kjøp Huntonit trygt og komfortabelt på nettet. Alltid til gode priser! Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Kostemalte plater kommer med Skygge, Perle, Mikrofuge og Fas utførelse.


Skygge gir et originalt og tidløst uttrykk, Perle har et mer klassisk, stilfullt og elegant utseende, mens Fas er mer nostalgisk i stilen. Veggplater Hos oss finner du MDF plater som er ferdigbehandlet og klare for enkel montering. Huntonit kostemalt panelplate er en ferdigmalt veggplate i hvit Perlestaff. Huntonit ferdigmalte panel- og takplater er behandlet med hele strøk maling og lag med lakk. Disse nydelige takplatene produseres i Norge av de reneste råvarer, uten kunstige tilsetningsstoffer.


Panelplatene med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Klassisk profilerte veggplater med et originalt og tidløst utseende til. Byggma Huntonit MDF Veggplate Skygge Hvit.


Veggplater huntonit

Slike plater gjør det enkelt å oppgradere vegger og tak i hjemmet ditt, og Huntonit veggplater vil gi boligen ditt et moderne preg. Det finnes et stort utvalg av flotte veggplater , både i laminat, steinimitasjon og med enkel, minimalistisk hvit maling. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen.


I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning. Huntonit panelplater med trefiberkjerne er eneste malte panelplate anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Besøk vår hjemmeside og bli inspirert. Huntonit har et stort utvalg i farger og overflater, både på tak og veggplater.


Kjøp Symfoni panel hvit - Huntonit online hos BAUHAUS. HUNTONIT Skygge profil i farge Frost er lekre kostemalte veggplater i den trendy, nordiske gråfargen Frost. Platene holder sammen ved. Ettersom Trine ønsket seg en behagelig hotellfølelse tok vi utgangspunkt i veggplater fra Huntonit i fargen ‘Deep Ocean’. HUNTONIT vegg Mikrofuge er lekre, kostemalte veggplater med en diskret fuge og uten freste bord.


Mikrofugen gir platene en minimal skjøt og overflaten er sterk og kostemalt. Huntonit tåler forandringer i både temperatur og fukt så bra at vi tør å gi års garanti på alle Huntonit tak – også om det er benyttet i baderomstak. Veggplatene er utviklet med not-fjær fas som gjør det enkelt og effektivt å montere. Huntonits fiberplater tåler fukt og kan med fordel benyttes på vaskerom, bad utenfor våtsone og kjøkken, under forutsetning at det er normal takhøyde og god ventilasjon.


Støpe- og pussearbeider må være avsluttet og bygget må være oppvarmet og ventilert før Huntonit veggplater monteres. Temperaturen bør være over grader og luftfuktigheten under. Umalte plater skal akklimatiseres og luftes på arbeidsplassen 2-dager før monteringen.


Huntonit fremstilles af trestammer som bliver kvernet til en tremasse og som presses sammen ved hjelp af treets eget bindemiddel, lignin. Det resultatet man får ut av det er et sterkt panel som så til slutt bliver malt. Veggplater med bildedekor: Har du et bilde du bokstavelig talt vil ha på veggen?


Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg