torsdag 17. desember 2020

Veggskinne hylle

Veggskinne hylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Siden du bare trenger å klikke på plass hylleknekter, hyller og annet tilbehør, er det enkelt å montere, tilpasse og endres din oppbevaringsløsning. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.


Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Er du i tvil om hvilke hyller du ønsker til forskjellige formål hjelper vi deg. Ta kontakt for gode råd og tips. En veggskinne fra oss er enkel å bruke om du må utvide oppbevaringen.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Til bøker og klær, i stuen, på barnerommet og entréen. For å gjøre det enklere for deg, så du skal finne det du trenger, har vi satset på et stort utvalg med hyllekonsoller og annet. Hyller er noe man bare må ha.


Veggskinne hylle

Her finner du veggskinner, furu- og eikeplater og hele reoler. En ryddig garderobe i hjemmet er alfa og omega i hverdagen. Med hyller og hylleknekter holder du orden i boden, i hagen og ellers i huset.


Vi fører et rikt utvalg av hyller og hylleknekter. Et patentbånd kan brukes til så mangt. Du kan henge opp rør, planker, eller andre ting. Patentbånd passer perfekt som opphengsbånd kombinert med skruer. Elfas klassiske veggmonterte Sparring hyllesystem.


Veggskinne hylle

Oppbevaring til lave priser. Bygget opp av veggskinner som skrus på veggen, og kompletteres med knekter og hylleplater. Perfekt som bokhylle eller avlastningshylle, og kan kombineres med våre ulike bokstøtter.


Kan enkelt monteres under trappen eller skråtaket, ettersom både hyller og veggskinner kan kappes til og. Velg en veggskinne som passer deg og din oppbevaring. Hos Habo finner du veggskinner i forskjellige størrelser og farger. Se dem og finn ut av hvor du kan kjøpe dem! Med et stort utvalg av veggskinner, hyller og hylleknekter kan du lage deg det hyllesystemet du selv synes er kult.


Novus veggskinne 890mm, med TSS arm III, og hylle til tastatur (finnes også hylle til LapTop) komplett med kabelklipps. Skjermarm kan endres i høyde, dybde, vinkel og vri. Samme med tastatur arm, og tastaturhylle kan også vinkles.


Plass til mus ved siden av tastaturet. Hos MAXBO vil du garantert finne hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt. Velg de hyller som passer deg og ditt hjem best, og bestill de hyllene online enkelt og smidig i vår nettbutikk.


Våre raske leveringer sørger for at du snart har dine nye hyller på plass hos deg, klar til å bli fylt med dine personlige eiendeler og bli en selvsagt del av din innredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg