fredag 14. august 2020

Vipp pedalbøtte salg

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss! VippPedalbøtte liter. Vi er forhandler av danske VIPP. Har du behov for andre produkter enn det vi viser i vår nettbutikk,.


Denne pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket. En gummiring på bunnen beskytter gulvet. Metallarbeider Holger Nielsen lager en stødig pedalbøtte til sin kones frisørsalong.


I løpet av de neste årene blir denne et kjent ikon i danske salonger. Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig. Hans kone drev en frisørsalong og etterlyste et avfallspann som var lett å bruke med opptatte hender.


Pedalspannet ble veldig populært hos profesjonelle brukere som frisører, tannleger og leger. Dette gjøre den ideel til bruk på badet, eller til kidelsortering på kjøkkenet. Holger Nielsens pedalspann til danske legeklinikker har siden den gang blitt et ikon og et synonym for varemerket.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alltid gode tilbud og rabatter. Marie er utdannet frisør, og bestemmer seg for å åpne sin egen salong.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. VIPP er et tradisjonsrikt dansk merke, som har levert kvalitetsprodukter i mange tiår hovedsakelig til kjøkken og bad. Deres designfilosofi er en god verden med færre, men bedre produkter. Bøtten er utstyrt med et lokk av rustfritt stål som har en dempemekanisme som får lokket til å lukke seg bløtt og lydløst.


Den har i tillegg en gummiring som gjør bøtten luft-tett. Selve bøtten er i pulverlakkert stål og skjuler den avtagbare bøtten innvendig i galvanisert stål. Vi står for gaveinnpakningen, helt gratis selvsagt! Vi synes det er litt drøyt, selv om du kan bruke vesken flere ganger. Børstene kan lett rengjøres i oppvaskmasinen etter behov.


Er Dansk designikon som er godt egnet til baderom. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Tidløs og god kvalitet.


Toalettbørsten passer utmerket på badet sammen med søppelbøtten og såpedispenseren. Marie spør ektemannen om hjelp til å innrede salongen me blant annet en praktisk søppelbøtte. Dette er VIPP Nummer som har et volum på liter. Vi trenger en stor pedalbøtte til kjøkkenet. Jepp, det er galskap å betale 300- for ei søppelbøtte og 40for en.


VIPP søppelbøtte for salg – perfekt for badet! Baderomstilbehør er badets smykke. Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie. På leting etter gode salgskupp?


Velkommen til vårt salg hvor du finner designvarer fra kjente skandinaviske varemerker til svært gunstige priser. Husk at antallet er begrenset og at det er mange om benet! Kjøp Diverse produkter vipp pedalbøtte på Kelkoo.


Kun på lager (også tilgjengelig som bestillingsvare).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg