fredag 21. august 2020

Veggur med pendel

Veggur med pendel

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! VEGGUR MED PENDEL I IMITERT SKIFER OG GLASS.


Etterhvert som fjærstålkvaliteten ble bedre, ble det mulig å bygge mindre utgaver med drivfjær, som kunne trekkes opp med jevne mellomrom ved hjelp av en vrinøkkel. Disse var beregnet på å henge på vegg ( veggur ). Felles for pendelurene var den karakteristiske lyden av drivverket. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager! Disse klokkene har sveipende urverk og er dermed helt lydløse! Uten tikkelyd til irritasjon egner klokkene seg særlig godt til f. Quartz pendel urverk med klokkespill lyd.


Pendelurverk med klokkespill lyd. Innstillinger for slagtype (Big-Ben, Westminster eller av), når den skal slå, nattstilling osv. Leveres uten visere og batteri. Som tilbehør finnes høyttaler holder, anbefales! Bruker stk LRbatteri.


Veggur med pendel

På noen veggur er det ikke mulig å ta av pendelen uten å ta ut urverket. Her bør man legge noe mykt mellom pendel og døren, slik at pendelen ligger i ro. Gulvur: Ta toppen av kassen. Løsne klokken med treplaten fra kassen.


Hekt av pendel og lodd. Utviklingen innen uranlegg og veggur har resultert i billigere montasje og kabling. Vår hovedleverandør Ets Bodet SA har nemlig de senere årene introdusert nye ursystem. DHF systemet gir store besparelser i forbindelse med kabling og montasje. Charmerende nostalgisk veggur med pendel.


Add to folder Created with Sketch. Remove from folder Order image Created with Sketch. Jeg har eldre veggur med pendel til salgs. Klokken slår hver halve time med en vakker og dempet klang.


Alle funksjoner er i orden. Tilstanden av veggur er vist i bildesettet nedenfor. Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg. Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden.


Veggur med pendel

Vi henter og reparerer veggur og gulvur. Vi utfører service og reparasjoner på veggur , bordur, gulvur og armbåndsur. En fagutdannet urmaker med lang erfaring og moderne verkste hjelper deg gjerne med yndlingsklokken som har gått i stå.


Med kyndige hender, kan kostbare og verdifulle urverk få et nytt, langt liv. Det skal legges til at det finnes et veggur til, ikke i mitt eie, men også fra min bestefar. Detta är extra viktigt på äldre ur med tung pendel.


Verksted med import, Norske varer og egen produksjon! Tunga lod och pendel på de äldre uren gör att det är svårt att märka om fodralet vickar. En bra metod är att sticka under mynt eller masonitbitar under ett hörn eller två, använd alltid något styvt material.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg