tirsdag 4. august 2020

Vintage møbler nettbutikk

Vintage møbler nettbutikk

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Vintage møbler nettbutikk

Se prisene for montering her. Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. På utkikk etter møbler som ingen andre har?


Sjekk ut våre unike, vintage møbler fra India hvor intet møbel er make. Fraktprisen regnes ut ifra møbelets vekt. Velkommen til vår interiørkategori. Interiør er vi spesielt kjent for, og har et stort utvalg fra kjente og ukjente merkevarer både her på nett og i butikk.


Vintage møbler nettbutikk

Vintage utseende lysekroner og lamper er et must i det romantiske vintage hjemmet og vi bare elsker stemningen disse vakre lysekronene og lampene gir. Butikken vår er fylt med nøye utvalgte interiørprodukter av høy kvalitet, med personlig og romantisk sjarm. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!


Nils Larsen og Øystein Holm-Olsen-Larholm. Vi fører kjente og unike merker fra hele verden til dame og herre. Hos oss får du det siste innen trender og med personlig service! Her finner du store spisebord med sjel og masse vakker patina, herlige franske sofaer og stuebor flotte skap og selvfølgelig vakre jernsenger i romantisk nostalgisk stil i vakre nyproduksjoner med flotte autentiske detaljer. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Kjøp innredning til lave priser. Leverandør av møbler til det Norske markedet! Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.


Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, i blant annet teak, pallisander og eik. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Besøk vår nettbutikk idag! Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs.


Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. La deg bli inspirert og forny ditt hjem. Trenger du nye spisestuestoler, nytt bord eller kanskje oppbevaringssystemer? Kvalitetsmøbler i stål, drivved og tekstil. Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter.


Vårt utvalg av møbler , som består av alt fra sofaer og stoler til spisebord og interessant interiør gir deg muligheten til å lage en funksjonell og godt designet interiør. Her vil du garantert finne sofaer, hagemøbler, tilbehør og dekorasjoner til hjemmet ditt! Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg