onsdag 5. august 2020

Verdenskart plakat

Kreative designtapeter og Fototapeter. Besøk Photowall og bestill nå! Skap dit eget Lerretsbilde online. Fraktfritt over 3kr. Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format.

Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for. Verdenskart Plakat med verdensdeler, land og byer.


Sjarmerende barneplakat med en illustrasjon av et verdenskart i lyse farger. Det er blitt ytterst moderne å bruke verdenskart som kunst på veggen. Særlig verdenskartet på plakat er blitt en populær trend.


Monkey og pinnsvin, bjørn og kenguru, hare ulv panda og pingvin og papegøye.

Veggkart som gir et godt overblikk over hele verden. Kan brukes i skolen eller som en kul. Høy porto på grunn av størrelse! Beskrivelse av reisemål. Open full screen to view more.


Kunst setter et personlig preg på hjemmet, også når du ikke har laget den selv. Vi har plakater med mange forskjellige tema og stiler, så du finner motiver for. Kart viser oss hvor disse stedene er i tillegg til hvordan vi kan nå dem. De fremstiller landskaper og havområder på en diagrammatisk måte og viser de håndgripelige elementene disse stedene har, som veier, byer, osv.


Det kan sies at verdenskart er en fantastisk måte å bringe verden nærmere oss. Under kartet finner du kjente byggverk og navn på stedet du kan finne det. Morsomt å sitte sammen med barnet og prøve å finne ut hvor på kartet de forskjellige bygningene finnes.


Et stort verdenskart (1x 1cm) til å henge på veggen. Uansett om du har tenkt å ta en jordomseiling eller planlegger å ta over verden, kommer kartet til å være en av dine beste venner. Eller så kan du bare henge det opp og markere alle stedene du har besøkt.

Perfekt å skryte med når vennene kommer bort på saft og kake. Vi tilbyr både store og små posters på nettet i mange stilige design. Vi har fargerike plakater, svarthvitt plakater, rammer i gull, bilderammer i tre og mye mer. Frisk opp veggene og heng opp en plakat med et verdenskart , eller hvorfor ikke en plakat med motiver av en tiger i treverk?


Hos oss finner du billige plakater av høyeste kvalitet. Et utvalg av kart som viser noe av vår påvirkning på kloden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg