torsdag 13. august 2020

Terrasseolje gylden

Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Oljen brukes på impregnert tre og er tilsatt sopphindrende midler som motvirker svertesopp og grønske. Finnes også i typene grønn og gylden. Bør påføres 1-ganger per sesong.


Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk. Textrol metter og beskytter alt treverk – myke og harde treslag. Ypperlig penetrering – bygger ikke film.


Erstatter de naturlige oljene i treverket. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Møretyri Terrasseolje flasser aldri, og er det eneste på markedet som holder seg. Laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke pigmenter og soppmiddel.


Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens for å oppnå god inntrengning og dybdeimpregnering. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen. Baron Terrasseolje l. Jotun treolje gylden liter. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs,.


Farger Grønntonet, gylden og klar. Den klare skal ikke brukes uten fargetilsats. Terrasseolje - Ulempen med terrasseolje er at den ikke beskytter treverket like godt, sier Sve.


Terrasseolje gylden

Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til. En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Se våre Black Weekend tilbud her. Fra 21- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus.


Repeter denne prosedyren inntil. Det er et helt fantastisk produkt! Og på hjemmesidene får du kjempebra informasjon om hvordan du skal gjøre det :) Lykke til!


HERREGÅRD TREOLJE XO TEKNISKE DATA Dato, revidert: 13. SCALA TREOLJE PROTECT XO GYLDEN 3L. Nettlager Selges ikke fra nettlager. STABIL BRYGGOLJE STABIL, LTR.


TREBITT Terrassebeis er spesielt utviklet for impregnert treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg