mandag 29. mars 2021

Voluspa crisp champagne duftlys

Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag!


Voluspa Duftlys - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30.

Maison Noirs klassiske forpakninger med forgylt mønster på svart bunn er moderne og stilige. Verdens beste duftlys ! Diffuser med duft av sprudlende champagne , innslag av vanilje og eikefat. Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.


Crisp Champagne dufter av sprudlende tørr champagne blandet med vanilje og eik. VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt. Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster.


Hver duft er håndlaget av grunnleggeren Traci Arntsen, basert på dyp kunnskap om botanikk og essensielle oljer.

De unike duftproduktene er en perfekt balanse mellom eksklusivt design og eksepsjonelle dufter. Stort utvalg av designer merker på nett. Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste.


Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Vi tror du skulle ville like. Vårt kundesenter er her for deg. Du kan få svar på alt fra hvordan man betaler til hvilken shampoo som er best for ditt hår. Spør heller for mye enn for lite.


På grunn av kokosvoksen brenner også lyset med en klar flamme og det får en lang brennetid. Sprudlende tørr champagne blandes med noter av vanilje og eik. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Kombinasjonen av Tracis følelse for duft og kunnskap om botanikk og Troys bakgrunn innen teknikk gjorde det mulig å begynne å produsere kremet duftlys med lang brenntid og klar flamme laget av en kokosvoksblanding og kun naturlige ingredienser, som dessuten er både organiske og giftfrie. Grunnleggeren Troy Arnsten og Traci Hinkleys begynte å eksperimentere med lysstøperi hjemme og utviklet senere virksomheten og startet selskapet. Veken er av ren bomull. Lysene brenner jevnt, og har en behagelig duft. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Du har kanskje sett dem på flere midtoppslag allerede?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg