fredag 12. mars 2021

Vipp tannbørsteholder

Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! Med en avtakbar innerdel av separerer tannbørsteholderen tannbørsten og tannkremen. Tannbørsteholderen har en praktisk innsats i gummi som er inndelt i to rom. Basen er også laget av gummi, og sørger for at den står stødig, og beskytter samtidig benketoppen. Alle gummideler kan vaskes i oppvaskmaskin.


Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt.

Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre. Holger elsker biler, men har ikke førerkort, og derfor bestemmer han seg for å selge bilen og investere i en metall dreiebenk. På utkikk etter såpepumpe, tannbørsteholder eller knagger til badet? Vi har et rikt utvalg av dobørster, dorullholdere og dusjhyller.


Velkommen innom IKEA. Den sorte tannbørsteholderen passer perfekt sammen med den sorte såpekoppen og såpedispenseren i samme serie. Vi pakker gjerne inn som gave for deg også, helt gratis selvsagt!


På Verket Interiør har vi et stort utvalg av produkter fra danske VIPP.

Pedalbøtten, søppelspann, såpedispenser - du finner det meste til kjøkken og bad. VIPP er et tradisjonsrikt dansk merke, som har levert kvalitetsprodukter i mange tiår hovedsakelig til kjøkken og bad. Deres designfilosofi er en god verden med færre, men bedre produkter.


Fokus på skandinavisk design krydret med litt glam fra Italia og USA i medium- til high end segmentet. Elegant tannbørsteholder laget av polyresin. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet. Tannbørstekruset er laget med en todelt gummiinnsats og en sklisikker gummibunn. Materialer: Rustfritt stål, gummi.


Vipp såpeskål, svart. Du må være logget inn for å legge inn en omtale. I dag er produksjonen mangedobblet og det er ikke lengre kun familien. Opptjen i form av bonuspoeng på alle dine kjøp.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst.


Av Trude Hansen Foto: VIPP Vi har skrevet en del om den danske produsenten VIPP her i Bad og Bolig tidligere, og det er jo rett og slett fordi de til stadighet presenterer og utvikler nye produkter eller farger i sitt sortiment.

Ray of grey og den skal være leveringsklar fra mars. Ulike produkter blir valgt til limited editions fargen hvert år, i år er den kun den minste bøtten, nr som får ny farge. Copenhagen, designet av Nicholai Wiig Hansen. Dobørste er ikke det morsomste å bruke penger på, men med dette.


Toilet Brush er en stilig, enkel toalettbørste. Uten å bli for intim kan jeg røpe at vi har dobørste fra Ikea. I tillegg har de valgt dobørste, såpedispenser og tannbørsteholder som skal. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen.


Det er visst slik at man må opprette en ønskeliste ifm et bryllup. Vi har forsøkt å registrere så mye som mulig hos Glassmagasinet, men det er ikke alt de har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg