fredag 5. mars 2021

Wave knaggrekke

Sort Wave er nå utsolgt! Flott designer knaggrekke fra J-Me. Festet på veggen med 2. Har plass til jakker på de knaggene pluss skjerf, luer, hansker og alt annet du måtte ha liggende rundt.


Den har også en liten hylle på baksiden som du kan bruke til nøkler og andre småting.

Skruer og plugger følger med. Bli den første som omtaler. Bredt utvalg av knagger m. Bestill varene online og få rask levering hjem til deg. Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om. Gjelder alle kjøp over 3kr.


Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode.

Alt i hyller med knagger online! Se vårt store utvalg av hyller med knagger online. J-me Wave, knaggrekke i stål. Wave knaggrekke er en eksklusivt designet knaggrekke utført i en fantastisk kvalitet.


Den krever minimal plass, men kan holde opptil jakker. Lagt til i favoritter Legg til mine favoritter. Last ned veiledende priser eks. Julehuset Skeidar Se mer. Alt til julen finner du hos oss.


Knaggrekken er velegnet til både store og små og kan plasseres i ulike høyder. Wave henger 2-pk, sort i gruppen Innredningsdetaljer hos ROOM21. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Barneklær, de flyter gjerne fritt inne på barnerommet, og ikke minst ute i gangen, og for så vidt også stuen, badet og alle andre rom!


Cafè osebro, kafèer og elvepromenaden i umiddelbar nærhet. Adkomst På høyre siden av Storgata rett etter Cafè Osebro.

Tomten Tomten er eid av brl. Diverse Energimerking: Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på hovedbadet? Det finnes dusjløsninger for nær sagt alle behov og i alle prisklasser. Norges beste søkemotor for shopping.


Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Velg blant vårt store utvalg av barnesenger. Vi har bilsenger, prinsessesenger, brannbilsenger og andre barnemøbler.


Kjøp nå vi leverer på døren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg