onsdag 24. mars 2021

Vitrineskap vegg

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt. Eller det du trenger hver dag. Finn et skap som passer deg og dine behov her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov.


Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet. Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Hvis du velger et vitrineskap med glassdører får skapet et lett uttrykk, og du kan vise frem dine vakre pynteting uten at de samler støv.


Vitrineskap til veggen. Heldigvis trenger en vitrine ikke å ta opp gulvplass.

Også hjem med sparsom gulvplass kan få plass til et vitrineskap. I et lekkert vitrineskap kan du plassere glass, servise og andre pyntegjenstander du vil ha lett tilgjengelig i stuen. Toppen av skjenken kan brukes som både dekorasjon og avlastning, og pynter fint opp en tom vegg. Glass- og vitrineskap er separate enheter som skal inngå i en helhetlig butikkinnredning.


Vi kan tilby et bredt utvalg fra flere ledende internasjonale leverandører. Vi bidrar med planlegging sammen med våre kunder for å oppnå best mulige totalløsninger. Våre vitrineskap er produsert i Italia.


På soverommet kan den for eksempel brukes til bøker, sengetøy eller lignende. På badet kan et vitrineskap fylles med fine såpeflasker, håndklær og parfymeflasker. Det viktigste å huske på er at du alltid plasserer skapet mot en vegg , slik at det står stødig og ikke risikerer å falle. Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til.


En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her.


Glassmonter, har mange navn, som glasskap, premieskap, vitrineskap og showcase. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment.

Kvaliteten er unik, laget av aluminium og med 7mm herdet glass. Alle skapene har lås og spotlys. Sendes over hele landet, kort leveringstid. Eksklusive glasskap og glassmonter for vegg. Glasskap, Glassmonter og premieskap for vegg.


Rammer i natureloksert eller sort aluminium, Låsbar skyvedør og hyller i 7mm herdet glass. Vekt kg for komplett glasskap. Veggmonterte glasskap har LED spotlys. Normal leveringstid ca uker. Dekorativt vitrineskap , som tar liten plass.


Lite vitrineskap for oppheng på vegg 3kr. Palermo Quatro vitrineskap er en lekker og stilren nyhet i vår modern lux collection med rette linjer og et rent uttrykk. Overflaten er i grå lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst design. Palermo vitrineskap kommer med praktiske vitrineskap med tett underdel med god lagring.


Passer inn i Venedig serien, hvor vi har flere møbler til spisestuen, kjøkkenet eller stuen. I vitrineskapet får du god plass til oppbevaring av feks. For vegg , bor gulv.


Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg