søndag 14. februar 2021

Visir grunning

Merkevarene til lave priser. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Anbefales også som grunning før man maler bart treverk i den kalde årstiden. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grunning , Utendørs,.

Ideell å bruke før man skal beise bart treverk ute og for å få god heft og beskyttelse mot råte. Fjern mest mulig grunning fra verktøyet f. Oljegrunningen forsterker overflaten og gjør den vannavvisende. Flytende grunning må ikke tømmes i avløp eller vassdrag men leveres til lokal miljøstasjon. Ut fra svarene ser det ut til at det lønner seg å grunne og at jeg da velger Jotun.


Blir da lettere å male når grunningen er pigmentert, fremfor klar grunning , når man kan se grunningen. Men den klare ser ut til å gi bedre feste på den pløyde delen av panelet. VISIR OLJEGRUNNING KLAR kan benyttes som grunning på edeltre før behandling med Jotuns BENAR produkter.

Snarest mulig og senest innen måned må grunnet treverk ferdigbehandles med ønsket produkt. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av materialer til grunning og impregnering. Kjøp på nett eller i butikk. Her er guiden du trenger for grunning før maling.


Uansett hva du skal pusse opp – det være seg vegg, tak eller gulv, ute eller inne – vil du en eller annen gang støte på ordet grunning. Og tar du deg tid til å grunne der det er behov, sparer du deg selv for mye unødvendig arbeid og utgifter. Produktet anbefales dessuten i den kalde årstiden som grunning under maling og dekkbeis. Den sørger for god heft til toppstrøket og beskyttelse mot råte og svertesopper. JOTUN VISIR OLJEGRUMMIMG PIGMENT L. Grunningen binder trefibre og sørge for god heft for videre behandling, samtidig som den beskytter mot råte og svertesopp.


Jotun Visir er oljebasert grunning til alt bart treverk, også trykkimpregnert. Ellers er jo Visir et greit produkt. Ps: I stedet for Visir kan en også lage sin egen grunning ved å blande sammen malingrester en har stående (utvendig maling og av samme malingtype), og tynne denne ut. Dette fraråder som regel malingforhandlerne fordi de taper omsetning).


Søk etter visir grunning på Kelkoo. Sammenlign tilbud på visir grunning fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Vannavvisende klar oljegrunning. Benyttes før påføring av beis (og som vintergrunning). En oljebasert grunning som benyttes på alt bart treverk, også trykkimpregnert. Forsterker overflaten og gjør den vannavvisende.


Sikrer god heft for videre behandling. Dokumentert beskyttelse, hindrer fukt og råte. Først og fremst er grunning essensielt hvis du skal male flater som dører, lister og panel. Det samme gjelder nytt treverk innen- og utendørs. Grunning av nytt treverk sørger for at treet jevnt suger til seg maling, da unngår du skjolder.


Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg