fredag 12. februar 2021

Vimpel med navn

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Vimpler med navn er populært. Vi kan lage intrikate spesialdesignede vimpler eller klassiske vimpler med enkle blokkbokstaver.


Alle varianter er mulig. Har du flaggstang og vil skille deg litt ut, så er en famile- eller personlig vimpel noe som blir helt unikt for deg. Se fargevalg ved å gå inn på produktet under.

Om man legger inn ønsket lengde og navn på vimpelen vil en se hva prisen blir. Kombiner gjerne flere varianter sammen. Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen, men la de henge litt forskjellig i hvor dypt de henger, hvor de buer seg og lignende.


Med bue, så mener vi at når du skal henge opp banneret, så velg gjerne noen festepunkter, slik at banneret henger i flere buer bortover. Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative og barnevennlige vimpler barna kommer til å elske!


Sørg for at din logo eller budskap blir godt synlig med bruk av vimpler! En vimpel som vaier i vinden tiltrekker seg oppmerksomhet på lang avstand.

Med forsterkning i ryggen tåler våre vimpler vær og vin slik at de får lengre levetid. En navnvimpel er noe som blir mer og mer etterspurt. Med en slik vimpel er det du som bestemmer fargekombinasjon, navnet som skal stå og så blir dette spesiallaget for akkuratt deg. Hos oss kan du spesialbestille navnevimpler. Fjordgata 3 da vimplene blir laget i og sendt fra Portugal.


Jeg kan sende produktene med posten hvis det er ønskelig, mottaker betaler porto. Da vil du få det tilsendt med vanlig post. Jeg kan desverre ikke ta noe ansvar for pakker sendt med posten. Forhåndsbetaling til min konto, før pakken sendes. Kvalitet 1 spun polyester, 1gr.


Sjekk ut Vimpel Navn. Vimpel med navn på :) Vimpel med bokstaver jeg har sydd på bestilling til en av mine kunder. Denne vimpelen ble så lang at jeg måtte ta to bilder for å få med. Anders ytret ønske om å sterilisere seg. Fanshop til Tromsø IL, verdens nordligste fotballag i toppdivisjon.


Navnevimpel med 2-bokstaver. Bestill fan-produkter online eller besøk oss på Alfheim stadion.

Vi leverer vimpelsett og værhaner. Benyttes for å oppnå svært presis informasjon om vindforholdene, vindens retning og styrke. Det er muligt at påtrykke navn eller logo på alle vores produkter. Solid håndverk går aldri av moten!


Vi har lang erfaring med tekstil og kommunikasjonsprodukter, og følger med på ny teknologi som gjør at du som kunde får nyheter innen trykk og kvaliteter først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg