onsdag 17. februar 2021

Wallstickers skyer

Idéer for en moderne og kreativ dekor. Sæt dine wallstickers som du har lyst og byg din helt egen rejse oppe blandt skyerne. Når man skrur av lyset vil det lyse stjerner i skyene. Wallstickers med skyer. Kjempe koselig å male taket blått så har barnet sin egen himmel på barnerommet.


Om dagen ser du skyer og en sol, om natten ser du ulike stjernebilder med i alt 1stjerner.

Morsomt og lærerikt for både lliten og stor. WALLSTICKERS FOR BARN. Hva slags wallstickers vil du ha? Mulighetene er uendelige og hos Minikids har vi alle slags flotte wallstickers for barn. Søte dyr, skyer , lastebiler, tekst og bokstaver, du finner all slags tenkelig dekor.


Pynt opp veggene både på barnerommet og i andre rom. Match med fargen på veggen, gardiner eller øvrig interiør. Soverommet wallstickers Tingene man har på soverommet er det det siste man ser før man legger seg om kvelden, og det første man ser når man står opp.


Samtidig så er man veldig lite på soverommet om dagen, og man glemmer derfor ofte å innrede det hyggelig og personlig.

Her på siden selger i wallstickers som er designet og produsert av oss selv. Våre wallstickers kan sitte på de fleste tapettypene blant annet sagflistapet. Det viktigste er at det er en flat overflate, og hvis veggen er nymalt, bør du vente dager før du monterer wallstickeren. Mange fine til børneværelset her.


Der er små og store lyn og Batman til de små superhelte og kaniner, katte og svaner til de mere feminine værelser. Kjøp dine wallstickers online her. Vi har et utvalg for enhver smak. Postkasse klistremerke. Dekorer billig i hjemmet ditt.


Se vårt utvalg for barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Flotte wallstickers med skymotiver. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Decostickers fra Decowall er av beste kvalitet og kan brukes på alle glatte flater som malte vegger og tak, tapet, skapdører, møbler, glass, metall og på baderom. Personlige wallstickers. Lav din egen design-selv wallstickers ved brug af dine egne billeder, fotos eller skitser.


Stickers af god kvalitet, til gode priser.

De er lige til at montere på væggen og flytte igen, hvis de skal have en ny plads, da de ikke efterlader spor på væggen. Pynt op på drengeværelset med de smukke og store skyer. Fri fragt over 49- Fragt kun 2- Gratis. Settet består av måne, sky og stjerne, laget i myk babyfløyel, som selvfølgelig er 1 økologisk. Du kan bruge wallstickers på væge, glas, klinker, træ, metal og alle andre overflader der er rene og støvfrie.


Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg