mandag 8. februar 2021

Walls 2 paint

Emballert for mindre risiko for transportskader i overflaten. Den pålagte tapeten er spesielt godt egnet for maling, men kan også fint tapetseres med din favoritttapet. The panels are easy to fit and can be painted in the colour of your choice.


Walls2Paint has the same locking profile as Walls4You. It is important that the panels are fitted to very well executed studwork.

As mentione there is no need for plaster - avoiding dust caused by sanding. Man trenger ikke å sparkle og pusse og man unngår dermed pussestøv. Veggplatene har også god skrufasthet. Sponplate klar for maling eller tapetsering. Du trenger ikke sparkle og pusse og sparer med det mye tid.


Med tette skjøter får du også en fin slett vegg. Platene monteres raskt og effektivt. Etterpå maler eller tapetserer du enkelt i ønsket farge.

Vi vurderte først Walls paint, men er ikke helt fornøyd med finishen det gir. Du ser skjøtene, ikke godt, men du ser de. Synes det blir helt ok, og det er for meg ikke godt nok når vi skal bygge nytt.


Husk å at veggplatene må akklimatiseres før de brukes - og de bør derfor ligge i romtemperatur i minst døgn før de settes opp. Les tester og omtaler før du kjøper. Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg.


Med veggplatene walls2paint er det superenkelt å få pene og slette vegger å male på. Disse geometriske mønstrene vil garantert imponere! Hos MAXBO finner du ferdigtapetserte veggplater som monteres rett på veggen. Kjøp på nett eller i butikk.


Tapeten er spesielt godt egnet for maling og kan også tapetseres ytterligere om ønskelig. Snekker Henrik Tinglum fra Tinglum Bygg hadde litt erfaring med å sette opp platene fra før, og gjorde en god jobb også her. Det jeg lurer på er om det går an å tapetsere på disse platene? Vi bygger hus og bruker walls paint plater i nesten hele huset. De er jo allerede tapetsert.


RF, og en temperatur på – 20o C. I skjult hjørne, min.

Forskjellen er at Walls4You allerede er ferdig tapetsert, og du kan velge mellom et bredt utvalg av tapetmodeller. Med andre ord er veggen fiks ferdig til bruk straks platene er skrudd opp. Disse koster litt mer i innkjøp, men til gjengjeld er det null etterarbeid. Et geinalt produkt for deg som er lei av å pusse og sparkle.


Montèr veggplatene 2. Ferdig vegg på 1- -3. Mal eller tapetser 3. Når du kjøper Byggplater, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg