onsdag 2. september 2020

Vennebyen leker

Vennebyen leker

Sjekk ut Leker Til Åring. Se vårt store utvalg. Beste Priser På Leker Til Barn. I serien møter du politiapen Apa, brannelefanten Elfie og Ambulansebjørnen Ted og blir med på deres eventyr.


Vennebyen leker

Extra leker har plysj figurer, puslespill og andre produkter basert på den populære barneserien til lave priser. Du kan ha mye gøy med leker og spill fra Vennebyen. Vennebyen bygger på serien med samme navn, og den er inspirert av barn fascinasjon for utrykningsetater.


Historiene om Apa, Elfi, Ted og alle de andre som bor i Vennebyen tar utgangspunkt i verdiene: vennskap, samarbeid og toleranse, samtidig som barna lærer om det viktig arbeidet som politi, brannvesen og ambulansetjenesten gjør. Det er noe magisk med leker , og vi husker vel alle en favorittleke vi selv hadde som barn. Den vi tok med oss overalt, og som vi aldri noensinne ville slippet taket i. Mye kan nok ha forandret seg i verden, men barnas kjærlighet for leker , den består! På Jollyroom kan du kjøpe tusenvis av morsomme og populære leker på nett.


Vennebyen leker

Apen er kledd som en politimann,. Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Norges største leketøykjede! Billige leker på nett.


Kjøp Vennebyen på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Vennebyen i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker. Historiene er inspirert av barns fasinasjon av utrykningsetatene og handler om de tre rollefigurene i utrykningstjenesten i Vennebyen , apen Apa i politiet, elefanten Elfie i brannvesenet og bjørnen Ted i ambulansetjenesten. Over en bro, bak en ås og under et fjell. Der finner du Vennebyen.


Og nå har det kommet tre nye rekrutter til byens redningsetater, og de gjør sitt til at Vennebyen aldri vil bli helt som det byen en gang var. Utvalget av leker til babyer og småbarn er enormt, valgene er mange, men klassiske og solide babyleker av høy kvalitet fra kjente merkevarer vil alltid være en sikker vinner. Vi vet at når du kjøper babyleker og babyutstyr til ditt barn er kun det beste godt nok! Apa trener på utrykning og biljakt på politistasjonen, mens Martin, Mia og Jumpi leker med en ball. Plutselig sparker Jumpi til ballen sånn at den fyker bortover veien og skaper kaos i byen.


En lekekoffert med plass til leker og andre ting som barna liker. Med motiv av Vennebyen. Møt de tre nye rekruttene i Vennebyen sine utrykningsetater. Apa, Ted og Elfie er på vei til å bli ekte redningsmannskaper, og vi. Sammen med mannskapene på brannbilen, politibilen og sykebilen gjør de sitt aller beste for at Vennebyen skal være et trygt og godt sted.


Vennebyen leker

Vennebyen -spindel som lyser i forskjellige farger når man holder inne knappen. Lys opp rommet ditt med vennebyen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg