mandag 28. september 2020

Vaskbar maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Hurtige og punktlige leveranser.


Se mer og kontakt oss her!

Til en vanlig, slett veggflate i et oppholdsrom, kan man gjerne bruke en rimelig, men robust veggmaling. Men straks det stilles litt høyere krav – enten at veggen skal være helmatt, ripefast, vaskbar eller få en mørk farge – bør du velge maling fra øverste hylle. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere!


Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. I vår lanserte Jotun en flekkavvisende og vaskbar maling , Lady Vegg Easy Clean, som samtidig oppfyller kravene til Svanemerket og EU-blomsten. Hvor var den da vi pusset opp? Enten du vil ha hvite eller fargerike vegger, det er stort sett penest når de er ensfargete.


Forside Tapet, farge og maling Vaskbar maling for gipstak ByggeBolig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak. Skal du male kjøkkenet, bør du derimot velge en vaskbar type maling , som tåler mer slitasje og fuktighet, sier Sven André Pannberg i MAXBO. Derfor er det en fordel, at malingen til køkkenet, mindst er glans og gerne højere. Så er den let at tørre af og fedt og støv hænger ikke fast.


Her er også maling og grunder, til maling af køkkenfliser. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i ulike mønstre, farger og struktur. Kjøp på nett eller i butikk. En mat (glans 05) og samtidig vaskbar akrylmaling.


Lugter minimalt og er godkendt med Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Kan bruges til indendørs vægge i alle rum (dog ikke til vådzoner i badeværelse og bryggers). En fin maling , hvis man ønsker en mat væg, men ikke helt så mat som LADY Pure Color.


Har fra før av en lite vaskbar fibertapet der. Jotaplast takmaling fra Jotun er en vanntynnet, løsemiddelfri takmaling til bruk i tørre rom. En vanlig vegg malt med kalkmaling er det ikke nødvendig å etterbehandle, men det er fullt mulig å gjøre flaten enda mer vaskbar der det er nødvendig. Der er nemlig tale om en vaskbar maling med et smukt, mat udtryk.


Den er ekstra god i rom som f. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende.

LADY Pure Colors lune, supermatte finish gir en unik, vakker fargeopplevelse hvor ektheten i fargene kommer til sin rett - helt utilslørt av glans. Velg da en vaskbar og slitesterk maling som forblir like fin, selv etter vask. Normalt har de litt blankere malingene bedre vaskbarhet enn de matte, men det finnes også nye matte malinger som har gode vaskeegenskaper. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Vægmaling som bruges til alle rum indendørs.


Super stærk vægmaling primært til badeværelse og andre ekstra udsatte vægge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg