tirsdag 1. september 2020

Treramme

Treramme

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Treramme

Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger treramme r samt metallrammer i størrelsene 13x18. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best for motivet.


Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Med en treramme får motivet ditt en diskret innramming som ikke kommer til å kreve oppmerksomhet. Tre fører tankene til naturlig og nordisk design, og en treramme kommer til å utgjøre et klassisk og diskret innslag i hjemmet ditt. Vi har trerammer i mange forskjellige størrelser og stiler. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Treramme

Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Gratis frakt på ordre over 699.


Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Funksjonell tavle for å visualisere bilder og informasjon. Perfekt til skoler, kontoret, restauranter, barnehage osv. Brukes med kartnåler.


Korktavle med treramme. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet.


Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. En treramme veier bare kg, og er laget av fornybare råvarer. En plastramme veier kg. Dette gjør sitt til at CO2-utslippet ved transport blir betydelig lavere ved frakt av filter med treramme.


Magnetisk whiteboard med overflate av lakkert stål og treramme i bøk. Trerammen bare kg. Lakkert overflate er enkel og kan bli litt matt etter langvarig bruk. Designet er minimalistisk, med muligheter for flere individuelle tilpasninger, som et mangfold fargevalg.


Man kan også velge mellom forskjellige ben. Overmadrassen på 7cm kommer i tre ulike fastheter. Festene på baksiden gjør det mulig med både vertikalt og horisontalt oppheng. Rammen leveres med uknuselig, krystallklart pleksiglass, noe som gir rammen lav vekt.


Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Hos Trademax finner du alt til hjemmet!


Treramme

Vi leverer hjem til deg! Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg