torsdag 3. september 2020

Vannbeis

Vannbeis

Normalt skal beis beskyttesmed lakk til slutt. Derfor kan du med fordel erstatte vannbeis med en lakkbeis, som er en del enklere å oppnå pene resultater med hvis du mangler erfaring. Med lakkbeis legger du på farge og lakk i samme arbeidsgang. Men begge typer kan altså brukes. Søk etter vannbeis ga 2. Vannbeis ing gjøres vanligvis.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre. Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige.


La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din. Osmo dekorvoks er basert på miljøvennlige og naturlige olje- og plantevokser. Det trenger dypt inn i treverk og lager en microporøs overflate. Det er enkelt og morsomt å arbeide med Herdins beiser.


Vannbeis

Du kan velge mellom fem ulike beisprodukter i en mengde ulike farger. Slipp fram skapergleden og gi hjemmet. Jeg kunne selvsagt vært mer presis og nevnt tjære i samme slengen, som selvsagt er utmerket og bedre enn vannbeis , men ved dette alternativet er det vel en del begrensninger mht.


Slik var det i hvert fall før i tiden. Brun eller svart er ikke nødvendigvis ønskelig. Fargebeis: Vannløselig beis fremstilt av steinkulltjære.


Vannbeis

Kjemisk beis: Beis bestående av forbeis: syre, og etterbeis: ammoniakk eller metalloksid. To er farget med vannbeis , uttynnet mørk eik og sølvgrå og en i ufarget furu. Peispusteren er tegnet av Solveig Andresen Ots, fra boken. Beisen slites ujevnt, så de delene som er mest utsatt for vær og vind kan gjerne beises oftere - og vindskiene og vannbordene på taket svært ofte. Erfaring med vannbeis og voksing?


Det er snart et lite prosjekt pågang hvor jeg har lyst til og prøve meg med og vannbeise for så og legge på voks på toppen. Jeg er også en glad amatør, men jeg pleier å farge når jeg er ferdig å pusse med 2papir. Bruker Herdins vannbeis , og ev sort narvsverte.


Pusser så ned slik at jeg får ønsket nyanse i skaftet. Deretter monterer jeg bladet, og pusser til jeg er fornøyd dvs ned til 8smergel. Med denne beisen begynner man med en lysere nyanse enn man først hadde tenkt seg, men påfører heller flere strøk.


Når dette har tørket, fjerner man overskytende pigmenter med en halvstiv børste, og avslutter med en lakk eller olje, forteller Wang. De tidligere fabrikklokalene til Mills på Grünerløkka er bygget om til kontorer og matfaglig senter. Ledsten Arkitektur og Element Arkitekter har vært sammen om. Det betyr at man fukter panelet med vann.


Vannbeis

Bruk pensel, fille eller en svamp. Treverket får da fiberreisning. Slip dette vekk med fint sandpapir eller skurepad. Bruker du spritbeis, har du den fordelen at treverket reiser seg minimalt ( slipper etterbehandling som pussing ), bruker du vannbeis bør du vannbeise først, d.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg