tirsdag 11. mai 2021

Weba gardinstenger

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Weba tilbyr gardinstenger , gardinoppheng og tilbehør til gardiner.


I tillegg importerer vi innvendig solskjerming, utvendig solskjerming (Mottura, Faber) og skodder. WEBA tilbyr et stort utvalg - alt fra klassiske gardinstenger i tre og ekte messing til moderne gardinstenger i metall og akryl, og samtidig har vi et stort sortiment i dekorative gardinskinner med enddekor, som har glidere istedenfor ringer og dermed er mer praktisk i bruk. Gardinstenger i metall. Hos Weba finner du et bredt sortiment i gardinstenger i metall.


Alt fra smijernsstenger, antikk messing, stålstenger, krom og akryl. Sturle Frøysland November gardinstenger her kan du se vår store kolleksjon i Classic gardin-stenger , som er produsert i tre og leveres i mange tykkelser. En feil oppsto meldingen ble ikke sendt.


Riflet patinert messing kappet på mål. Hos oss kan du bestille alt fra gardinstenger i aluminium, tre til smijern - fra våre flotte kataloger. Viser 1–af resultater.


Med Norges største utvalg i solavskjerming vil du alltid finne en god løsning hos Weba. Alt av solavskjermingsprodukter. Norges største utvalg. Både inne og utvendig.


Forskjellige Wb Toso Norge AS. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Weba Frøysland og Njøten. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. WEBA har spesialisert seg innen oppheng og tilbehør til gardiner, med kvalitet og god design som vårt varemerke. Mange av WEBA -produktene kommer i spesialdesign fra ledende produsenter over hele verden og distribueres til forhandlere i Norge, Danmark og Sverige.


Her finner du flust av gardinstenger til vinduene dine. Bak enhver gardinløsning finnes en god opphengsmåte. Handle trygt på jotex. Våre leverandører på oppheng og tilbehør har et spennende utvalg av gardinstenger og tilbehør.


I vårt showrom har vi samlet dette for å gi deg inspirasjonen til dine vinduer og stil. Finn det du ønsker innen børstet stål, messing eller trestenger, maljer, veggfester og endedekor. Velg blant alle våre gardiner her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg