onsdag 12. mai 2021

Wesco pedalbøtte

Finn laveste nettpris her. Hos Westco Miljø går av alt du kaster til gjenvinning. TEKNISKE DATA: liters avfallsbøtte med pedal for åpning i toppen. Søk etter pedalbøtte på Kelkoo.


Wesco pedalbøtte

Sammenlign tilbud på pedalbøtte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. WESCO, Westermann og co. Pushboy, som har blitt et designikon. We offer a place for everyone, from corporate headquarters to our field locations, from marketing to fleet services.


Regardless of where you are or what you do, we always work to ensure that you are challenge respecte and happy in the workplace. Salt- og pepperbøsser, eggeglass, søppelbøtter, krydderhyller med mer. Baseboy pedalbøtte 8L. Alle produkter produserer fortsatt i fabrikken i Tyskland. Produktet ble lagt til i handlevognen.


Wesco pedalbøtte

Helt siden de startet, har virksomheten spesialisert seg i kjøkken og husholdningsprodukter i metall. Idealistisk til kjøkken, kontor, barnerom eller badet. Rustfrie klaffer med innebygd demper.


Pulverlakket rustfritt stål. Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre.


Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri. Dette gjør den ideell til bruk på badet, eller til kildesortering på kjøkkenet. Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig. Du kan også få en søppelbøtte som ligner på en stor brusboks, eller en klassisk pedalbøtte – mulighetene (og merkene) er mange, og det er bare opp til deg å velge. Denne pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket.


Dette er en praktisk og fin modell som passer godt på kontoret, skolen, i butikken eller kaféen. En pedalbøtte er særlig praktisk der god hygiene er ekstra viktig, siden du slipper å berøre avfallsbeholderen for å åpne den. Vi gjør det lett og enkelt å handle så billig som mulig på nettet. En informasjonskapsel - såkalt cookie - er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på. Perfekt for resturanter og kjøkken hvor lukt av avfall skal stenges inne.


Pedalbøtte og lignende produkter. En unik mekanisme på pedalen gjør den meget enkel i bruk. Har gummiring under som gjør at den står godt, enkel å tømme og kan enkelt rengjøres. Flott søppelbøtte Single boy fra Wesco. Les tester og omtaler før du kjøper.


Under bøtten er det er plastring som gjør at søppelbøtten står fast uten å lage riper på gulvet. Søppelbøtten har en kapasitet på liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg