onsdag 17. juni 2020

Terrassebeis farger

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Finn terrassebeis farger nå på Kensaq. Sammenlign pris med oss.


Terrassebeis farger

Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Vi ønsker at husets fasadefarge skal fungere harmonisk med både farge på vinduer, dører, detaljer, grunnmur, garasje og uteplass. Se hele det nye fargekartet til terrassen her! Fasadens og uterommets farger bør derfor harmonere.


Terrassebeis farger

Det kan være vanskelig å finne nøyaktig den samme fargen hvis du har et dekkmalt hus. Da er det nok enklere å bruk en terrassebeis som gir en behagelig kontrast til fasaden. Lysne treverket med Butinox Terrasselysner. Dette gir totalt kortere skylleti samt sikrer riktig farge og jevn innfarging. Terrassen blir for mange det viktigste rommet i huset på denne tiden av året, og det er få ting som slår følelsen av solvarmt tre under tærne.


TREBITT terrassebeis finnes i ulike fargenyanser, og gir et fint underlag på uterommet. De nyeste beistypene finnes i mange farger , så bruk tid på å velge riktig. Terrassebeis farger Sommeren er her og vi vil være ute og nyte den så mye som mulig.


Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge , bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. Norske Sundays lager utemøbler og interiør som gir stil og moment på uteplassen. Servering i friske farger. Det kan godt sprake litt i fargene både på utemøbler og interiør. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis.


Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv vil. Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din fargehandler.


Terrassebeis farger

Baron Extra Terrassebeis. En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten å bygge sjikt. Påføring av terrassebeis. Beis ett eller maks to bord i hele lengderetningen av gangen.


For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. Se de nye fargene i fargekartet nedenfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg