tirsdag 23. juni 2020

Telys batteri

Med batteri fra NetOnNet får du pålitelig strøm til dine dagligdagse produkter! Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Klassiske og elegante LED telys , som selges i pakning med seks stykk.


Det medfølger også batteri til telysene. Produktdetaljer og spesifikasjoner.

Det er et trygt alternativ for hjem med barn, og kan brukes som dekorativt lys hvor som helst, uten brannfare. Godkjent for utendørs bruk. Innebygd LED-belysning.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Telys batteridrevet hos staples.


Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys.

Rask levering, gratis frakt. Elektriske telys med eller uten timer. En stor artikkel innenfor elektriske lys, er de fine elektriske telysene som man kan bruke et utall av stedet i hjemmet. Vi har alle sammen flere lysestaker som vi i dag bruker levende telys i, og langt de fleste av dem kan med fordel skiftes til telys med batteri.


To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys. Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA- batterier hver (ikke inkl.). LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. Kjøp før kl 1 levering neste dag. Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer.


Har samme mål som vanlige telys og passer i de fleste lykter. Batteritid: opptil t. Bli den første til å omtale “stk. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Fine batteritelys som kan brukes på graven. Veken blafrer og gir en innbydende varm og koselig atmosfære.

Kan betjenes med fjernkontroll (se tilbehør). LED- telys som har den nyeste LED-teknologien. Her får du seks telys med sort veke som lyser i selve lyset frem for i flammen. Lyset er derfor ideelt å bruke i lyslantener og staker.


Med den sorte veke, ligner på det er lyset er brent ned – ganske som et ekte telys. Tynne, høye lys soter mest, kubbelys soter nest mest og telys minst. Parafinlys soter mest, stearinlys nest mest og vokslys minst, ifølge Svanemerket. Du kan lese mer om skadelige stoffer i levende lys, hos Svanemerket.


Vinneren på Kvalitet og Pris!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg