onsdag 10. juni 2020

Svart duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Beste Priser På Duk Svart. Sjekk ut Hvite Duker Billig. Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd.


Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og.

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Vann, luft og næring slipper gjennom ovenfra, men ugress stoppes nedenfra. Ugressduken er motstandskraftig mot UV-stråler.


Velg blant sesongens Duker i de riktige modellene. Handle enkelt online hos ellos. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet.


Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord. Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom. Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster. Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger.


Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest.

Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Duker Pynt bordet med en vakker duk , du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Skap ditt eget eller sesongens uttrykk med utgangspunkt i ulike tekstiler på bordet. Svart duk til hverdags og fest. Svart og Sølv Duk dekorasjon med 1 Prisgaranti - Rask levering med Bring - dagers åpent kjøp på ditt Svart og Sølv Duk - Alltid det største og billigste. Vi har også en av markedets beste papirduker! Du betaler kun kr ekstra for denne servicen.


Større varer som ikke kan sendes som vanlig pakke Hjemlevering. Georg Jensen Damask står bak en bred kolleksjon av eksklusive duker , skapt i samarbeid med noen av de største danske designikoner gjennom tiden såvel som nåtidige skandinaviske designere. Fra damaskvevde og satinvevde duker til lerretsvevde.


Spar Kjøps Nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg