onsdag 15. april 2020

Svanen arne jacobsen

Quality design from the leading brands of Scandinavia. Finn laveste nettpris her. Designet på svane stolen er inspirert av profilen til en svane som svømmer rolig på vannet.


Svanen blev oprindeligt designet til lobbyen og loungeområderne ved Royal Hotel i København. Da Svanen blev designet, var den en teknologisk nyskabelse. Den gangen var Svanen en teknologisk nyskapelse: Den hadde ingen like linjer, kun kurver.

En Svane tilfører et hjem et flott og sofistikert uttrykk som enhver designentusiast vil elske. Andersens eventyr om ællingen, der blev til samme smukke fugl. En stols succé mäts om den är lika berömd nu som då och här har Svanen verkligen stått sig genom tiderna. Själv stående kan Svanen ändra känslan i rummet. Vælg mellem et hav af stof og lædertyper fra Fritz Hansen.


Fri fragt helt ind i hjemmet! Blant Jacobsens store verk som designer og formgiver fins bl. Myren og lenestolen Ægget. Stolen er i god stand.

Kvittering fra da jeg købte den brugt medfølger. Fantastic product range of furniture, lighting, home décor and more. Med sine kurvede og organiske linjer ble Svanen ansett som en teknologisk innovativ stol på den tiden.


Blant lærerne var Kay Fisker, Ivar Bentsen og Kaj Gottlob. Svanen er en smukt designet stol, som kan fås både som original fra Fritz Hansen eller som Svanen kopi fra irske webshops. Inspiration fra naturen.


I designet af Svanen er som navnet antyder, fundet masser af inspiration fra naturen. Dette er et smykke i rommet – og stolen tåler godt en sterk farve. For alternative betydninger, se Svanen (flertydig).


Der er nummer på stolen. Svanen var ett resultat av Jacobsens jakt efter lättviktiga, flytande former vilka krävde minimal stoppning för hög komfort. Dengang var svanen en teknologisk nyskapende stol: Ingen rette linjer – bare kurver. Det skulle være enkelt, men praktisk å bruke.


Sansen for det enkle hadde han nok med seg hele veien. Allerede som barn fortelles det at han malte det blomstrete tapetet på rommet sitt helt hvitt. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Her ble stolen benyttet i hotellets lobby og gjesterom.

Arne Jacobsen har bla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg