onsdag 29. april 2020

Strandhåndkle

Strandhåndkle

Enten du skal på stranden i løpet av den norske sommeren, eller om du har funnet sommeren et annet sted når den er over i Norge, gjelder det å ha med seg et skikkelig strandhåndkle. Hos Princess finner du et stort utvalg av strandhåndklær i ulike farger, størrelser og mønstre. Stort utvalg av myke og fine håndklær.


Strandhåndkle

Her finner du håndklær i alle mulige farger og størrelser til voksne og barn. Velg mellom små vaskehåndklær, deilige. Har du sett våre fine badehåndklær i forskjellige kvaliteter? Badelaken trenger ikke bare brukes på stranda, de passer også perfekt til en piknik!


Om du savner noen farger, se strandhåndkle i vår nye frottéserie: Et stort herlig strandhåndkle. Fri frakt over 49- til Postens nærmeste utleveringssted. Kan vaskes på 60grader. Nå er det bare å smøre seg inn og nyte sommeren.


Strandhåndkle

Strandhåndkle i deilig bomull for bedre komfort, samtidig som det ivaretar utemøblene! Hos oss finner du både babyhåndkle, barnehåndkle og søte hettehåndkle til barn. Kjøp et mykt og deilig håndkle til barnet ditt i nettbutikken. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Bestill på nett eller hent i butikk. Vi har myke frottèhåndklær av høy kvalitet i alle mulige farger. Gratis levering på alle ordre!


Hos Christiania Broderi finner du høy kvalitets håndklær. Vi utfører brodering av tekst og motiv. BEACH TEXTURED COVER UP - Strandaccessories - white. Vår pris 69- Leveringstid: Ikke i salg. MissoniHome Bytting av varer Rask levering Klikk og hent i butikk.


Et stort strandhåndkle eller tynt teppe om du vil med et smakfullt design! Bruksmulighetene er mange! Kjekt å ta med på tur når du skal bade etc. Stort, ekstra mykt badelaken av god kvalitet - godt å pakke seg inn i etter. Stort, mykt og deilig badelaken.


Tørker fort og lett å ta med. Perfekt å ta med på strandturen. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk.


Det er ulike åpningstider. Absorberende, premium kvalitet strandhåndkle av bomull med lommefeste til strandstol og tilhørende bag AMIGO strandhåndkle i myk bomull 70x1Tilbud NOK 42Førpris: NOK 47- inkl. Paprika og offwhite strandhåndkle med frynser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg