tirsdag 26. januar 2021

Vitra fugl

Vitra fugl

Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Eames House Bir fra Vitra , designet av Charles og Ray Eames. Ekteparet likte å berike sitt hjem med tallrike objekter som de tok med fra sine mange reiser. I over år sto denne svart fuglen i sentrum av stuen, en gjenstand fra amerikansk folkekunst som tydeligvis ble høyt verdsatt av paret, siden den ofte ble avbildet sammen med dem.


Vitra fugl

Fugl , L´Oiseau i lønnetre, fra Vitra. Designet av Ronan og Erwan Bouroullec for Vitra. Vitra – L’Oiseau Bird Ceramic er en dekorativ fugl designet av Ronan og Erwan Bouroullec for Vitra.


Den er en oppfølger til den klassiske L’Oiseau Bird laget av naturlig lønn. I over femti år har figuren av en svart trefugl stått i sentrum av stuen til ekteparet Charles og Ray Eames. Paret hadde mange fantastiske objekter i sin bolig som de tok med seg fra sine mange reiser.


Vitra fugl

Fuglen er laget av keramikk med grønn, blank overflate. The Vitra Accessories Collection. Design objects from timeless creations to the newest products by contemporary designers. Vitra utvikler kvalitetsmøbler og tilbehør, og fører originale designklassikere av kjente designerer som blant annet Charles og Ray Eames og Verner Panton.


They frequently used the House Bird as a decorative object in photo shoots. I flere tiår har denne vakre figuren av tre hatt et sentralt sted i Charles og Ray Eames Hus. Fuglen ble spesielt verdsatt og brukte ofte House Bird som et dekorativt objekt i fotograferinger. DIMENSJONER Lengde: 2cm. I over år var en sort tre fugl plassert midt i stuen - en artefakt av amerikansk folkekunst som tydeligvis ble høyt verdsatt av paret , siden det også viste seg ofte som tilbehør i fotografier tatt av Charles og Ray.


Den flotte forenklede sorte fuglen med sitt spisse nebb og elegante hale var en av deres mest dyrebare gjenstander av Amerikansk folkekunst. I samarbeid med Eames familien, brukte Vitra 3-D skanninger av den opprinnelige gjenstanden for å skape en solid tre reproduksjon. Skulpturen af fuglen var et af disse objekter, som i øvrigt altid kunne ses på billeder af deres hjem.


Produceret i sortlakeret træ og metalben. Den hvilende fugl lille af Vitra i enkelt udsigt. Den lille fugl tager en hvileposition, som udstråler en vis tilfredshed og straks overføres til seeren. Eames Plastic Side Chair DSR fra Vitra er en klassiker og regnes som et av verdens mest kjente designikoner. En sort fugl i tre, sto sentralt plassert i stuen deres i over år.


Vitra fugl

Basert på den originale fuglefiguren og i samarbeid med Eames sin familie, satte Vitra i gang med å produsere fuglen for salg. Figur hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu! Se den kendte fugl her. Hjónin notuðu fuglinn í fjölmörgum útstillingum með hönnun sinni. Fæst í hvítu og svörtu.


For nogle år siden blev Eames house bird sat i produktion af Vitra og designet er udelukkende baseret på den originale fugl. Eftersom den var en personlig favorit kom träfågeln att användas i ett antal reklamfoton och därigenom började den bli efterfrågad. Därför finns den idag i produktion av Vitra i svartlackat alträ och ståltråd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg