fredag 22. januar 2021

Vimpelrekke barnerom

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party.


Barn har mye viktig arbeid å gjøre, de skal oppdage verden.

Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative.


Jeg har lyst til å dele en oppskrift på hjemmelaget vimpelrekke med dere. Stripete vimpelrekke blå. Passer til baby shower, barnebursdag eller som dekor på barnerom.


Denne søte vimpelrekken er perfekt til å henge opp på barnerommet, du bare tilpasser antall vimpler med navnet på barnet.

Den er også kjempefin som julepynt, hva. Alltid gode tilbud og rabatter. Vimpel Til Barnerom SALG på nett! Sjarmernede interiør til baby og barnerom.


Nå som permisjonen har startet bruker jeg fritiden min blant annet på DIY prosjekter til babyen. Søte uroer og herlige vimpelrekker i duse skjønne farger til barnerommet. Velkommen til Barnelykke.


Ellers er det lov å jukse litt. Du kan enten kjøpe en ferdig vimpelrekke eller lage en vimpelrekke i papir. Interiørtips å huske på.


Når barnerommet skal innredes kan det være nyttig å tenke på at barnet raskt blir større, og da vil det gjerne ha egne meninger om hvordan rommet skal være. Pynt med en vimpelrekke. En vimpelrekke sydd av forskjellige tekstiler lager du enkelt selv.


Bruk tekstilrester du har liggende. Sy to trekanter rett mot rett. Vreng, og sy igjen i toppen.


Brett deretter skråbånd over, fest vimplene i rekkefølge - og sy en søm så vimpelrekken henger sammen.

Brett et fint papir i to, klipp ut en trekant og fest dem over hyssingen. FOTO: Inger Marie Grini. SKREDDERSYDDE HYLLER: Et barnerom krever masse oppbevaringsplass til leker, nips og klær.


Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Enkel vimpelrekke med navn, søt som pynt på barnerommet. Disse er for øyeblikket utsolgt desverre!


I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene. Her finner du også informasjon om hvordan du enklest kan kontakte oss. Etter å ha sydd krone til lille mr. GodTid fikk jeg ånden over meg, og laget en vimpelrekke til barnerommet. VIPS en hjemmelaget personlig vimpelrekke.


Stoff får man blant annet kjøpt på stoff og stil og panduro. Kanskje finnes det en lokal tekstilforretning der du bor? Men når man bare skal sy vimpel kan man fint kjøpe kule kjøkkenhåndklær eller løpere.


Stoffbutikkene pleier også å selge stoffstykker på 50×cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg