torsdag 1. april 2021

Voluspa duftpinner

Voluspa duftpinner

Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30. Et nytt tilbud hver dag! Her finner du allt innen hårpleie. Kjøp stylingverktøy, hårfarge etc. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå!


Voluspa duftpinner

Voluspa - Best pris i Norge! Hver duft er håndlaget av grunnleggeren Traci Arntsen, basert på dyp kunnskap om botanikk og essensielle oljer. De unike duftproduktene er en perfekt balanse mellom eksklusivt design og eksepsjonelle dufter. Maison Noirs klassiske forpakninger med forgylt mønster på svart bunn er moderne og stilige. Unparalleled fragrance integrity.


Sustainable, hand poured in the USA. Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Du har kanskje sett dem på flere midtoppslag allerede? Selv om navnet klinger nordisk, er paret som startet duftlysproduksjonen hjemme på sitt eget kjøkken, bosatt i California.


Voluspa duftpinner

Nå har de utvidet produksjonen, men de komponerer ennå duftkombinasjonene til produktene sine helt selv. Duftpinner er perfekt å ha på badet der man ikke vil ha levende lys. Nedenfor gir vi tips på friske duftpinner som passer inn på badet. I Love English Rose duftpinner. I love Elderflower Fizz duftpinner.


Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Motebransjens mest eksklusive merker.


Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Varemerket presenterer sine vellykkede dufter med hjelp av en elegant og sofistikert design som gir deg en opplevelse utenom det vanlige. Hver forpakking har en livlig og dekorative mønstre som brukes i hele produktet, helt ned til etiketten på bunnen av lysene. Kombinasjonen av Tracis følelse for duft og kunnskap om botanikk og Troys bakgrunn innen teknikk gjorde det mulig å begynne å produsere kremet duftlys med lang brenntid og klar flamme laget av en kokosvoksblanding og kun naturlige ingredienser, som dessuten er både organiske og giftfrie. Håndlagede dufter av de fineste ingredienser.


Stort utbu bra priser og fri frakt! Dufter tørr champagne, vanilje og eik. Variget: 4-måneder.


Voluspa duftpinner

For at duften skal vare lengre, og ikke bli alt for sterk, kan du bruke kun noen av pinnene i gangen. Les tester og omtaler før du kjøper. De produserer luksuriøse duftlys som dufter unikt, er kule, fargerike og gjenbrukbare. De blir dessuten en fin innredningsdetalj!


Setet inneholder stykk duftpinner , og jo flere pinner du bruker, desto mer intensiv duft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg